Fatih Terim’in Oruç ayıbı!

Fatih Terim’in Oruç ayıbı!
Millilerin patronu Fatih Terim’in Ramazan ayında 70 milyonun önünde, kameralar ve objektifler karşısında su içmesi tepki çekti.

Terim’in Ramazan ayında basın toplantısında kameralar ve objektifler karşısında su içmesi tepkiyle karşılandı.

Fatih Terim’in davranışını saygısızlık olarak nitelendiren bir yorumcu “Ramazan'da ekranlarda, bir milletin gözünün içine baka baka.... Mazeret her ne olursa olsun....

Ramazan'a,oruca ve bu milletin maneviyatına saygı nerede? Sahi bu kadirşinas milletin vergileriyle bu adama aylık kaç lira maaş veriyor bilen var mı!? 940 bin mi dediniz!?...” paylaşımında bulundu.

Fatih Terim’in Oruç’u hafife alan ve alay eden açıklamalarını da hatırlatan bir diğer yorumcu da yüksek maaşla Milli Takım’ın başına geçen Terim’i yetkililere arz etti. Terim’in görevden alınması gerektiğini ileri süren yorumcunun paylaşımı şöyle: “Utanmadan bir de futbolcular oruç tutma sa da olur biz onların yerine de oruç tutarım deyip oruç ibadeti ni hafife alıp milletin dini ile Dalga geçen bu kibir ve gurur abidesi şahsiyet derhal milli takım antrenörlük görevinden alınmalıdır ...! Zira Türk Milleti dini ile alay eden insanları sevmez ve kabullenme z ...! Yetkililere arz ediyorum...”

Millilerin hocası Terim’e ağır eleştiriler yönelten yorumcuların yanında bir paylaşımcının ise “Yahu adam seferi olduğu için tutmuyor olabilir....” şeklindeki değerlendirmesi dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum