Ekonomiyi özetleyen gazete ilanı

Ekonomiyi özetleyen gazete ilanı
İşsizlik Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olduğunu bir gazete ilanı gözler önüne serdi. İki üniversiteden de dereceyle mezun olan İngilizce verdiği ilanda, 'Çırağınız olmak istiyorum' (I'd like to be your Apprentice) ifadesini kullandı.

Bir gazeteye hem ingilizce hem Türkçe ilan veren genç, iş arıyor. Çok iyi derecede ingilizce bilen, farklı sektörlerde önemli pozisyonlarda görev alan. İki üniversiteden “onur öğrencisi” olarak mezun olan Emrah Bayıldıran isimli genç ” 2 yıldır işsiz kaldım, bunalımdayım” diyor. “I’d like to be your Apprentice” yani çırağınız olmak istiyorum” diyen genç, işçi arayan şirketlerin yer aldığı sayfada iş arayan tek kişi.

EKONOMİYİ ÖZETLEYEN GAZETE İLANI
İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Tanıtım Bölümü mezunu. AÖF işletme bölümünde lisans yaptı. Ayrıca Süleyman Demirel Üniversitesi’de yönetici asistanlığı lisansı var. İki üniversiteyi de derece ile bitirmiş. Onur öğrencisi olarak mezun oldu. Halkla ilişkiler ve tanıtım öğretmeni. İki yıl Cezayir’de proje müdürü asistanlığı yaptı. Önemli toplantılarda İngilizce çevirmenlik görevlerini üstlendi. Şimdi bu genç “2 yıldır işsizim. Bunalımdayım” diyerek gazete ilanları ile kendine patron arıyor.

SON KİRA PARAMI GAZETE İLANINA VERDİM
“Çıldırmış durumdayım. Maddi zorluk çekiyorum. Son kira paramı ilan olarak verdim. Risk aldım yani. Gerçek gündem bu” diyor Emrah Bayıldıran.

ilan-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum