Hava sıcaklıkları düşüyor

Hava sıcaklıkları düşüyor
Meteoroloji'den yapılan açıklamada hava sıcaklıklarının bugün itibariyle düşeceği ve aralıklarla yağış görüleceği söylendi.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, geçen hafta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, bugünden itibaren düşeceği belirtildi. Buna göre bugün ülkenin kuzey iç ve batı kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerine düşecek. Yağışlar özellikle Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Ardahan ve Sivas çevrelerinde görülecek.

Meteoroloji hava sıcaklıklarının düşmesiyle gelecek olan yağışların 3 gün süreceği uyarısını yaptı.

Yağışlar salı günü özellikle Marmara'da, Ege'nin kuzeyinde, kuzey batısında, Batı Karadeniz'de, Doğu Karadeniz'de, Kahramanmaraş, Kayseri ve Sivas çevrelerinde yer yer gök gürültülü şeklinde kendini gösterecek.

Çarşamba günü yağışlar Marmara, Ege, Batı Karadeniz, Akdeniz, İç Anadolu, Artvin ve Erzincan çevrelerinde etkili olacak. 

Hava sıcaklıkları Ankara'da, bugün yer yer sağanak yağışlı 33, salı ve çarşamba gök gürültülü sağanak yağışlı 31 dereceye düşecek. İstanbul bugün parçalı bulutlu 32, salı gök gürültülü sağanak yağışlı 31, çarşamba gök gürültülü sağanak yağışlı 30 derece olacak. 

Hava sıcaklıkları,İzmir'de bugün sağanak yağışlı 32, salı çok bulutlu 34 ve çarşamba da gök gürültülü sağanak yağışlı 31 dereceye düşecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.