Bilet.com: Her Tatilin Başlangıcı

Bilet.com: Her Tatilin Başlangıcı
Mükemmel tatili planlarken en önemli nokta ulaşım ile ilgili ayrıntıları belirlemek oluyor. Bilet.com kullanıcı dostu tasarımı sayesinde ihtiyacınız olan otobüs, uçak ve İDO seferlerine en kolay şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

Mükemmel tatili planlarken en önemli nokta ulaşım ile ilgili ayrıntıları belirlemek oluyor. Bilet.com kullanıcı dostu tasarımı sayesinde ihtiyacınız olan otobüs, uçak ve İDO seferlerine en kolay şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

En Uygun Uçak Biletlerini Kolayca Bulun

Günümüzde birçok hava yolu şirketi yüzlerce destinasyona uçuşlar gerçekleştiriyor, ihtiyacınız olanı bulmak ise her hava yolu şirketinin sayfasından ayrı ayrı aramanız vakit kaybetmenize, ayrıntılar için kaybolmanıza sebep olabiliyor. Oysa, Bilet.com' da tek bir arama gerçekleştirerek tüm şirketlerin sunduğu fırsatları bir defada görüntüleyebilir ve size sunulan tüm alternatiflere kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca, gelişmiş arama motoru sayesinde arzu ederseniz sadece direkt uçuşları da listeleyebilirsiniz. Kullanım rahatlığıyla dikkat çeken site, sadece değiştirme opsiyonu olan uçak biletleri görmenizi, rezervasyon yapmanızı hatta check-in işlemlerinizi bile gerçekleştirmenizi mümkün kılıyor. Böylece değerli zamanınızı site site gezmeye harcamıyor, zamandan tasarruf ediyorsunuz.

İstediğiniz Otobüs Bileti Elinizin Altında

Türkiye'nin hemen hemen her köşesine sefer düzenleyen otobüs firmalarının sunduğu fırsatlara da marka aracılığıyla kolayca ulaşabiliyorsunuz. Sitenin kullanımı basit ama efektif arama motoru sayesinde gitmek istediğiniz istikamete düzenlenen seferleri listeleyebilir, koltuk fiyatlarını, yolculuk başlangıç ve bitiş saatlerini ilk bakışta görebilirsiniz. Hakkında bilgi almak istediğiniz seferin üzerine tıklayarak sefer ayrıntılarını görebilir, ayrıca rezervasyon yaparken arzu ettiğiniz koltuğu seçebilirsiniz. Aynı uçak yolculuğu için sağlanan hizmetlerde olduğu gibi otobüs bileti alırken de ayrıntılı işlemleri, örneğin bilet iptalini yine marka üzerinden gerçekleştirme şansınız bulunuyor. Belli firmaları tercih ederek bu firmaların seferlerini görebilir arzu ederseniz soldaki menüden saniyeler içinde filtre oluşturabilir, sadece bu seçtiğiniz firmaların seferleri arasından arama yapabilirsiniz.

İDO Biletleri İle Deniz Yolculuğunun Tadını Çıkartın

Marmara Bölgesinin deniz etrafında konumlanmış coğrafyası sayesinde birçok yolculuğunuzu feribot kullanarak kısa sürede gerçekleştirebilir üstelik yakıt parasından tasarruf edebilirsiniz. Bazı tatil yörelerine feribot veya deniz otobüsü seferlerini kullanarak direkt olarak ulaşabilirsiniz. Birçok istikamete ise deniz yolunu kullanarak daha kısa sürede varabilirsiniz. Marka ister araçlı ister araçsız olarak bineceğiniz deniz otobüsü ve feribot yolculukları için satın alma imkanı sunuyor. Arama sayfasında kaç kişi yolculuk edeceğinizi, ekonomik ya da business sınıf gibi tercihlerinizi de belirtebilirsiniz. Aramanızda en uygun biletler arasından tercihinizi yaparak dakikalar içinde satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz. Arzu ederseniz dönüş yolculuğu için biletlerinizi de önceden satın alabilirsiniz.

Sitenin tasarımında en büyük ilke ise kullanım kolaylığı sağlamak ve bu amaçla sade bir dizayna yer vermek oluyor. Bu yararlı hizmetin mobil sitesi de aynı anlayışla pratik kullanım sağlamak için tasarlanmış özel bir dizayn kullanıyor. Böylece, rezervasyon, satın alma, iptal etme gibi işlemlerinizi akıllı telefonunuzdan da kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz. Eğer online satın alma, sefer arama gibi işlemlerde zorluk yaşarsanız, Bilet.com' un size yardımcı olmak için sağladığı +90 850 450 99 88 numaralı hattı arayabilir ya da sayfanın üstündeki yardım menüsünü tıklayabilirsiniz. Üstelik 3D Secure sistemi ve 256 BIT SSL güvenlik sertifikası sayesinde, uygun ve güvenli alışverişin tadını çıkartmanızı da sağlıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.