TSK PKK'nın üst kadrosunun enselerinde

TSK PKK'nın üst kadrosunun enselerinde
TSK’nın Gara'da gerçekleştirdiği operasyonda etkisiz hale getirilen 30 teröristin arasında 1 saha sorumlusu ve iki yardımcının yer aldığı bilgisine ulaşıldı.

Genelkurmay Başkanlığı, önceki gün Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine yönelik hava harekatı sonucunda, aralarında terör örgütü lider kadrosunun da bulunduğu 30 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Geçtiğimiz gün Gara’ya gerçekleştirilen operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. 

ÜST KADRO PANİKTE

Operasyonda PKK’nın saha sorumlusu ve iki yardımcının yer aldığı 30 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi. TSK’nın PKK’ya ait yurt içi ve yurtdışı uzantılarına ilişkin hedeflerini vurmasının ardından örgütün lider kadrosunun paniğe neden olduğu kaydedildi. Örgütteki lider kadronun korku halleri telsiz konuşmalarına yansıdı. Operasyonda örgütün lider kadrosundaki Bayık ve Karayılan’ın öldürülüp öldürülmediği araştırılıyor. TSK ise havadan ve karadan operasyonu sürdürüyor. 

ŞEMDİNLİ-ÇUKURCA'DA 6 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Mehmetçiğin terör örgütüne yönelik operasyonları tüm hızıyla sürüyor. Hakkari Çukurca'daki hava operasyonunda bir terörist öldürülürken, PKK'lıların kullandığı bir mağara yerle bir edildi. Şemdinli'de de yeni konsept uyarınca yürütülen 'taarruz' operasyonunda 5 bölücü hain etkisiz hale getirildi. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.