Bayi Hosting Şirket Kurulması

Bayi Hosting Şirket Kurulması
Hosting web sitelerinin çalışması için oluşturulmuş alt yapıya verilen genel bir isimdir. Daha çok Türkçedeki karşılığı ise barındırmadır.

Hosting web sitelerinin çalışması için oluşturulmuş alt yapıya verilen genel bir isimdir. Daha çok Türkçedeki karşılığı ise barındırmadırbayi hosting hizmeti satın alarak bir hosting şirketi kurmak günümüz teknolojisinde oldukça mümkündür. Seçtiğiniz hosting hizmeti kaynak ve sunucu performansı bakımından tatmin edici olmalıdır. Yani bu hosting alanı en az yapacağınız işlemlerin içeriği kadar geniş olmalıdır ki herhangi bir problem yaşamadan işlemleriniz gerçekleşebilsin. 

Web siteniz için hosting satın almak istediğinizde şirketleri seçerken güvenilir olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Aksi halde hız ve bağlantı açısından birçok problem yasabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız ya da kullanmayı seçtiğiniz firmada dikkat edilmesi gereken birçok şey vardır.

Bayi Hosting Nedir?

Web adresleriniz için kiraladığınız alanların farklı web adreslerinde de kullanmanızı ya da alan satabileceğiniz hosting çeşidine bayi hosting denir. Bu paketi birden çok sayıda siteniz varsa kullanabilirsiniz. Hatta Sahip olduğunuz alanları bölmeniz durumunda, müşteri edinerek hosting (alan) satışı yapabilirsiniz. Kısacası bir hostingde birden fazla web site sahibi olunması ya da bu hostingin bölünerek satılmasına hosting bayi hosting denmektedir.

Bayi Hosting Nasıl Yönetilir?

Bayi hosting yönetiminde en önemli şeylerden birisi alt yapıdır. Alt yapının kolay yönetilebilir bir panel sunması işleri daha da basitleştirerek gereksiz zorluklar yaşamanızı engeller. Kolay panel sayesinde bayiliğini yaptığınız hostinge kayıtlı kullanıcıların hesaplarını kolaylıkla yönetip kontrol edebilirsiniz. Ayrıca bu panelde yeni alan tanıma işlemleri gerçekleştirebilir ve e-posta adresi oluşturabilirsiniz. Ftp ve veri tabanı oluşturmak çok daha rahat ve az süre isteyen bir iş haline gelir.

Bayi Hosting Nasıl Çalışır?

Bu işe girişirken tüm hosting alt yapınızın kaliteli ve güvenilir bir sistem üzerinden çalıştığından emin olunuz. Performansı maksimuma çıkaran birçok veri havuzu bulunmaktadır. Bu veri havuzları sayesinde hiçbir sorun yaşamadan işlemlerinizi gerçekleştirir müşteri memnuniyetini oldukça arttırırsınız. Bahsettiğimiz veri havuzlarında SSD diskleri kullanılmaktadır.

Bayi Hosting Hesaplarında Yapılan Düzenlemeler Hosting bayi hosting için aldığınız paket limitinde kotalarınızı isteğiniz doğrultusunda belirleyebilirsiniz. Alanları her müşteriniz için ayrı ayrı oluşturabilir ve bu hizmeti dört dörtlük sunabilirsiniz. Paket içerisinde disk alanı, e posta ve trafik kotalarınız da bulunmaktadır.

Özel olarak tüm bu bilgiler ışığında size Hosting.com.tr firmasını önerebiliriz. Bu firmada hem fiyat/performansı ve kalitesi iyi paketler hem de 7/24 teknik destek imkanı vermektedir. Kullandığımız süre boyunca neredeyse hiç kesinti ve sorun yaşamadık. Aradığımızda ise her sorunu kısa sürede çözüme kavuşturdular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.