Enterprise Güvencesiyle Günlük Araç Kiralama Kolaylığı

Enterprise Güvencesiyle Günlük Araç Kiralama Kolaylığı
İş ya da gezi amacıyla şehir dışına çıkmanız gerektiğinde veya bulunduğunuz yerdeki çeşitli ihtiyaçlarınız için araç gereksinimi duyduğunuzda günlük araç kiralama yoluna gidebilirsiniz.

Enterprise, her türlü araç kiralama ihtiyaçlarınızı 60 yıllık global tecrübesi ile karşılıyor. Türkiye'nin 27 ilinde 50 ofis ile hizmet sunan Enterprise, pek çok havaalanındaki ofisiyle de günlük kiralama ihtiyaçlarını uçaktan iner inmez karşılayabiliyor. Filosunda bulunan ekonomik, orta, üst ve lüks segment pek çok araç, müşteri ihtiyacına göre kolaylıkla seçilebiliyor. Üstelik MPV ve SUV araç seçenekleri de tercih edilebiliyor.

Özellikle kısa süreli iş seyahatleri ya da geziler için rahatlığa önem verenlerin günlük ihtiyaçlarını göz önüne alan Enterprise, günlük araç kiralama kolaylığı sunduğu kurumsal müşterilerine ayrıca şirkete özel fiyat indirimi sunuyor. Müşteri memnuniyeti odaklı, en çok tercih edilen ve en verimli araç kiralama şirketi olma vizyonuyla hareket eden şirket; kolay ulaşılabilir ve güvence altında araç kiralama hizmeti sunuyor.

Online Rezervasyon ile Dakikalar İçerisinde Kiralama

Enterprise'ın günlük araç kiralama avantajlarına internet sitesi üzerinden de kolaylıkla erişilebiliyor. Aracın teslim alınacağı ve teslim edileceği havalimanı ya da merkez ofis tercihi yapıldıktan sonra; araç seçimi, bilgi girişi ve ödeme şekli dakikalar içerisinde tamamlanabiliyor. Herhangi bir ofisten teslim alınan araç, istendiği takdirde başka bir şehirdeki Enterprise ofisine de kolaylıkla teslim edilebiliyor.

Ayrıca anlaşmalı operatör, banka ve havayolu gibi şirketlere özel avantajlardan yararlanılabiliyor. Üstelik Miles&Smiles ile mil kazanma fırsatları da Enterprise araçlarında sizleri bekliyor.

Dünyanın en büyük araç kiralama şirketi olan Enterprise, 85 farklı ülkede verdiği hizmet ve müşteri memnuniyeti deneyimi ile sunduğu online işlemler üst düzey güvenlik protokolleri ile korunuyor.

Zengin Araç Filosu ve Cazip Fiyatlar

Enterprise'ın farklı segmentlerdeki sedan, hatchback ve SUV gibi değişik kapasite ve tipteki araçlara sahip filosunda, manuel veya otomatik vites, benzinli ya da dizel seçenekler de sunuluyor. Yirminin üzerindeki araç grubu içerisinden istenilen araca avantajlı kampanyalar aracılığıyla da sahip olunabiliyor. Yerli ve yabancı firmalarla (GSM operatörü, banka ve havayolu şirketleri gibi) yapılan anlaşmalarla, kiralık araç süresinin uzatılması, indirimli fiyatlar gibi avantajlar da Enterprise ayrıcalığı ile sunuluyor. Enterprise, dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ile günlük araç kiralama konusunda da değerleri müşterilerine fırsatlar sunuyor.

Milyonlarca aracıyla dünyanın her yerinde hizmet sunan Enterprise'ın günlük araç kiralama avantajlarını tercih ederek siz de kaliteli yolculuk yapabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.