Diriliş Ertuğrul 4 sezon ne zaman başlıyor, 92.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 4 sezon ne zaman başlıyor, 92.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
TRT'nin nefesleri tutarak izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 4.sezonu ne zaman başlayacağı ve 92.bölümün fragmanıyla ilgili sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. İşte Diriliş Ertuğrul'un 4.sezona dair tüm gelişmeleri derledik..

TRT'nin nefesleri tutarak izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 4.sezonu ne zaman başlayacağı ve 92.bölümün fragmanıyla ilgili sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. İşte Diriliş Ertuğrul'un 4.sezona dair tüm gelişmeleri derledik..

Her bölümü farklı bir aksiyona sahne olan TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul sezon finaline girdi. Son bölümün yayınlanması ile birlikte Diriliş Ertuğrul 92.bölüm fragmanı günün en çok arananları listesine girdi. Sezon finalinde Ertuğrul Bey'in yaralanması akıllara Engin Altan Düzyatan çıkacak mı sorusunu sordurmaya başladı.

Peki Diriliş Ertuğrul 4.sezonu ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar çıktı mı? İşte dizi hakkında tüm merak edilenler..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 4.SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sezon finali nefes kesen sahnelere imza atan Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz sezon 26 Ekim 2016 tarihinde başlamıştı. TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul 4.sezonun da 25 Ekim 2017 tarihi itibariyle seyirciyle buluşması bekleniyor. Henüz yapımcı şirketten konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamasına karşın Diriliş başlama tarihi belli olur olmaz haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 92.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç canlandırdığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 92.bölümü fragmanı dizinin yeni sezon başlama tarihinde bir hafta önce yayınlanacaktır

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir.

Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olmuştur. Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikmiştir. Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görmüştür.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNDEN AYRILACAK MI?

Diriliş Ertuğrul 91.bölümünde ağır bir şekilde yaralanan Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan diziden ayrılacak mı?

Zaman zaman diziden çıktı haberlerinin asılsız olduğunu söyleyen Düzyatan,''Bu haberlerin bizimle alakası yok. Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim. Hayalim oyuncu olmaktı ve tiyatro yapmaktı. Ben aşık olduğum mesleği yapıyorum. Diriliş öncesi en büyük dönüm noktası olarak gördüğüm', Bir Bulut Olsam' dizisi var, film olarak da Anadolu Kartalları'nın benim için yeri çok başkadır. Geçmişe dönüp baktığımda keşke bu yapımda oynamasaydım dediğim bir proje yok. Ama bir önceki bölümü izlediğimde keşke bu sahneyi böyle oynasaydım dediğim oluyor zaman zaman'' ifadelerini kullandı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.