Rahim Er

Rahim Er

Yoldaş medya

Yoldaş medya

Medyanın birinci görevi dürüstlük olması gerekmez mi? Bir medya organının da tuttuğu parti olabilir ama bunu ölçü tanımaz hale getirmek gibi bir hakkı asla olamaz. Yoldaş medya Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesinde halkı kandırdı. İnanmadıkları bir insanı bir yerlerden aldıkları işaretlerle mübalağalı bir şekilde halka sundular. Bunu o şahsı sevdiklerinden değil AK Partiden nefret ettiklerinden yaptılar.
Yoldaş medya, AK Parti’den niye nefret eder?
Bu iktidarın getirdiği ekonomik refah ve imkânlardan en önce onlar istifade ederler. Buna rağmen nefretleri eksilmez, artar. Çünkü onların dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan bir ideolojileri vardır. Bunun adı din düşmanlığıdır.
Sıkıştıklarında biz de Müslümanız derler.
Ne var ki din neyi emrediyorsa tam aksini söyler ve tam aksini yaparlar. İslamiyet yani bu milletin ruhuyla gizli bir savaşları vardır. Ne halleri varsa görsünler, kimsenin kendilerine karıştığı yok, deseniz de onlar bu hürriyetle yetinmezler. Kendileri Beyaz Türk’tür diğerleri zenci. Onun için kahredici çoğunluğun değer olarak kabul ettiği hiçbir şeyi meşru saymazlar. İki tane silahları vardır. Bir fani ve laiklik. Bunları ikame kutsal olarak dayatırlar.
Bir türlü AK Parti’yi yıkamadılar.
Aksine onlar, yıkmaya çalıştıkça bu parti güçlendi.
27 Mayıstaki gibi Orduyu da sokağa dökemediler.
Kanaatleri o ki Anayasa değişikliğiyle yüksek yargı da düzene girerse bu onlar için küçük kıyamet olacaktır. Artık gazete, radyo, televizyon, ajans, internet ve medya adına ne varsa yalnız değiller. Bunu da görüyorlar. Hatta tükenme korkusundalar. Arsanın asıl sahipleri geldi. Ankara’nın asıl sahipleri Ankara’nın kılcal damarlarında..
Bu yüzden zencileri hazmedemiyorlar. O zencilerin babaları sakallı, eşleri örtülü. Kendilerinin alnı yere geliyor. Böyle olunca ne önemi var dünyanın 17. Büyük gücü olmanın, İran’ı ikna edip büyük bir başarı kazanmanın?
Onlar peşin hükümlü.
Onlar, küflü tek parti zihniyetli.
Bu sebeple aslında pek tutmadıkları birini masa üstüne çıkarak alkışlama ayıbını işlediler.
Bu yoldaş medya bu milleti fikren ve ahlaken zehirleyen bir unsurdur. Dünyanın hiçbir yerinde âdeta beyaz kadın ticareti yapan bir medya yoktur. Bu medya, bu millet için uyuşturucudur.
Peki bu ülkede çıkan ama bu ülkenin her değerine amasız düşman yabancı medya her zaman olduğu gibi yine kendine düşeni yaparken Yerli Medya ne yapıyor? Onarlın da gazeteleri, televizyonları ve öteki imkânları var. Neden yoldaş medya azınlık olduğu halde daha etkili? Sesi daha çok çıkıyor.
Yoldaş medya vazifesini yapıyor.
Yerli medya ise vazifesini yapamıyor.
Bu Türkiye’nin çok büyük bir problemidir.
Yandaş medya diye iftira atılan Yerli Medyanın kendini hesaba çekme ihtiyacı vardır.


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rahim Er Arşivi