Behiç Kılıç

Behiç Kılıç

Hain düz ovada nasıl kayboluyor?!!

Hain düz ovada nasıl kayboluyor?!!

Bu Pazar da okuyucularımızın yazılarına, tepkilerine yer veriyoruz..
“Bir milyonluk orduyla dört kıçı kırık 3-5 saat çatışabiliyor ve tek zayiat vermeden düz ovada kaçabiliyor?

***

Eğer onlardan her biri omuzundaki yıldız kadar hain gebertse idi bu problem bu kadar kangren olmayacaktı.
Birine yumruk atılınca nasıl bir emniyet müdürü görevden alınıyorsa.
Tek zaiyat vermeden hainleri kaçırdıkları ve kendileri şehit verdikleri için bunların da rütbesinin sökülmesi gerekir, çünkü işini yapamadılar.. En samimi dileklerimle
Ali Özbek Mak. Müh.”

***
“Cenazeci Paşalar başlıklı yazınız acı ama maalesef gerçekleri yansıtıyor.
Amigo Yaşarın, Fenerbahçe amigoluğunun yanı sıra Genelkurmay Onursal Başkanlığı görevini de uhdesinde bulundurmasında fayda var..!Bilgilerinize... Kutluhan Atabek Elektrik Mühendisi...”

***

“Cenazeci Paşalar yazınızda da duygularıma birebir tercüman oldunuz, bakın bu sabah teröristler Erzincan-Tunceli karayolunu kesip propaganda yapıyor açıkça meydan okuyorlar tam 2 saat. Peki biz ne yapıyoruz adamların işleri bittikten sonra “geniş çaplı operasyonlar!!??” yahu Behiç abi bunlarda bizimle dalga geçiyor artık, utanmadan Marmaris’te, İzmir’de tatbikat yapıp objektiflere poz verip yok göğsümüz kabardı falan diyorlar, güzel şov yapıyorlar ama hiç iş yapmıyorlar. Ama benim uykucu milletim bunları görmüyor askeri eleştirsen asker düşmanı memleket düşmanı oluyorsun. Tamam arkadaş terörist suçlu da onlara karşı paşaların hiç mi suçu yok, koskoca devletiz abi geldiğimiz hale bakın, bu asker ne zaman şapkasını önüne alıp düşünecek? İbrahim Tuğrul Yıldız”

***
“Israil’in barbarlığına elbette hepimiz karsıyız,l anetliyoruz, amaa konu Israil’i protesto olunca nerden peydahlandığı belli olmayan insanlar meydanları dolduruveriyorlar birden, adet yerini bulsun diye 2 de Türk bayragı alıyorlar ellerine ki, bakın bakın, afferin bunlara Türk bayraklarıyla gelmişler, bayrağımız da dalgalanıyor desinler.. Ama benim askerim kahpece, alçakca şehit edilirken bunların gıkı çıkmıyor.. Orhan Değirmenci”

***

“Korku imparatorluğu oluşturulmaya çalışılan bir dönemi hep birlikte yaşıyoruz . Bu gün yaşadığım olay camide beni bunaltma noktasına getirdi, Allah’tan korkmasam ve Cuma olmamış olsa çıkacaktım. Şöyle ki, aldılar Gazze, bitirdiler Filistin, kahrolsun İsrail... Tamam amenna biz bu Yahudilere eskiden beridir diş biliyoruz. Buna diyecek hiçbir söz olamaz, olmamıştır da. Bir il müftüsü insanlara, “gıyabi cenaze namazına herkesi bekleyeceğim, mitinge de bekliyorum” nasıl der Allah aşkına... İskenderun ve diğer vatan topraklarında ölen askerlerimiz için neden bir miting düzenleme davetiyesi hutbelerden ve minberlerden duymadık. Bizim çocuklarımızın canı bu kadar ucuz mu. Pervasız Emine Ayna konuşurken gıkını çıkarmayanlar, vaaz kürsülerinden bu PKK’yı eğitenlere destek çağrısı yapmakta... Benim ülkem ve insanım nasıl manupule edilmiş hayret ediyorum. R.Tuna”
Bu Pazar da bu kadar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Behiç Kılıç Arşivi