Behiç Kılıç

Behiç Kılıç

Tayyip “beslemelere” baksın!..

Tayyip “beslemelere” baksın!..

Şöyle dediler...
“Medya bilerek ya da bilmeyerek terör örgütüne yandaşlık yapmaktadır. Bu kadar ağır konuşuyorum. Bu konuya milli bir dava olarak bakmıyorsak bakmayanlar da lütfen kendilerini ilan etsinler...”
Çok haklılar..!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iktidara geldiğinin yedinci yılında mı?..
Nihayet görmüştür ki; medyadaki bir takım alçaklar açık seçik biçimde PKK’lıdır.
Eh işte yedi yıl medi yıl, sonunda gerçeği görmüştür Başbakan!..
Görmüştür de “bu görüşte” hafiften bir eksen kayması mevcuttur!.. Başbakan’ın “PKK yandaşı olarak gördüğü hain matbuat odağının” şakülü taşıvermiş gibidir.
“Hain” kendilerine göre...
“Görüntülü medyada... Oradaki ayılıp bayılmaları göstermek kime yarar. Terör örgütüne...”
İşte “PKK yandaşlığı” bu yüzden!.. Şehit yakınlarının acılarını yansıttın mı PKK yandaşısın!..
Eksen kayması ve şakül taşmasını önlemek için Sayın Başbakan’a “ustabaşı olarak!!” (Söz meclisten dışarı haini gözünden anlarım da!!) bir danışman kıyağı yapıverelim...
PKK’ya “yandaş” matbuat mensupları için hemen dizinizin dibindeki mensubiyete bir bakıverseniz!!
Hani şu sizin “gürleyip dünyayı dinlettiğiniz” nevinden başlıklar atıp hidayete erenler...
Bu mesleğin (Gazetecilik) bir ota benzemeyen, ehillik gerektirmeyen, her “inanmışın” yapabileceği varsayımı ile, gökten paraşütle indirip, genel yayın müdürü, yazar, yorumcu vs.. yaptıklarınız. (Dolgun maaşlarla.)
Hani daha birkaç yıl öncesine kadar akbille seyahat ederken, şimdi İstanbul sosyetesinin seçkin muhteremleri olan “gazeteciler” var ya onlardan bahsediyoruz...
Sırça köşklerde, yalılarda yaşayan bu zevat gücünü sizden alıyor...
Gücünü sizden alanlar, son günlerde ardı ardına “PKK’nın muhatap alınması, Apo’nun salıverilmesi!!” gibi engin görüşler serdediyorlar!..
Ve hatta inceden, zatınıza da “Bak işte ellerini sıkmadın, şehit geliyor!!” türü göndermeler yapıyorlar!!
Valla tuhaf bir durum da şu...
Akla geliyor, şeytan dürtüyor ki; bu şabalaklar, bindikleri dalı kesip onca yağlı kemiğe sırtlarını dönemezler. Sizin hamiliğiniz olmasa onlara ne yazı yazdıran olur, ne de onca parayı veren, bunu da kendileri iyi biliyor. Ol babda sakın bunlar sizden gelen bir taktik gereği, “Apo ile görüşün, yoksa kan durmaz!!” diye kamu oyu yaratmakla görevlendirilmiş olmasın!! Olur olur!..
Yani onlarla “oyun kuruyorsanız” da bu da sizin sorunnuuzdur ama..
“PKK yandaşlığı” denilince ,şehit yakınlarının acılarını yansıtmaktan çok, “Apo ile el sıkışın!!” demek hemen öne çıkmaktadır...
Daha şehit cenazeleri kalkmadan, artık muhtarın evde kalmış kızının dikkat çekmek için köy yalağına çişini etmesi gibi bir tavırla, “PKK ile görüşülsün” diyen mahallenin delisine cesaret vermeyi sürdürdükçe, “işbirlikçiyi” başka yerde aramamalısınız bence...
Bir de, “...medyada oradaki ayılıp bayılmaları göstermek kime yarar. Terör örgütüne. Terör örgütünün birinci amacı propagandasını yaptırmaktır...”
Sözünüz var ya... Eşkıya için en büyük propaganda, o siperde generalle tam siper vaziyetidir!.. Danışmanlarınızı bir gözden geçirin diyeceğim de gerek yok... Ne söylerseniz “benim vatandaşım” inanıyor... İnanıyor da “inananlar” arasında önemli bir erime mevcut!.. Sonra sizi, o “besleme kalemler” değil ben bile kurtaramam!.. (Zaten beslemeler de yeni gelenin eteği altına girme yolunu bulur, sizi unutur, hep öyle yaptılar...)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Behiç Kılıç Arşivi