Mevlüt Özcan

Mevlüt Özcan

Topyekün birlik olalım

Topyekün birlik olalım

Bütün Müslümanların bilmesi gereken ilahi bir kural var: Allah (c.c.) kendi kanunlarını kim tatbik ederse onlara kuvvet verir.

- Kâfirler tatbik ederse onlara da mı verir?

- Elbette onlara da verir. Bakın Batılılara, bâtıl olmalarına rağmen Allah'ın kanunlarını uyguluyorlarsa o hususta kuvvetlenmişlerdir.

Kafirler hangi kanunları uygulamışlar? Şöyle bir tahlil yapalım.

Kur'ân-ı Kerim'de Rabbimiz şu kanunu koymuş: Birleşen kuvvetlenir, ayrılan zayıflar.

Birleşen kuvvetlenir mi?

Kuvvetlenir.

Kim bunu uyguluyorsa, o kuvvetlenecektir. İşte ABD. Amerika'nın gücü işte bu birleşmeden geliyor. Çeşitli devletler birleşmişler. Allah'ın kanununu uygulamışlar. Allah (c.c.) da onları kuvvetlendirmiş. Kim, kanununu uygularsa Allah (c.c.) kuvveti ona verir. Bu Müslüman, bu kâfir diye ayırmaz.

Bakın Avrupa'ya, onlar da birleştiler. 25 Devlet biraraya geldiler "Avrupa Birliği"ni kurdular. Kuvvetlendiler.

Almanya Doğu-Batı olarak birleşti, dünyaya kafa tutuyor.

Ama Müslümanlar paramparça.

Müslüman Araplar paramparça. Arabistan,Suriye, Libya, Mısır, Kuveyt ayrı ayrı.

Müslüman Türkler paramparça:

Azerbaycan ayrı.

Tacikistan ayrı.

Türkmenistan ayrı. Öbürleri ayrı.

Hepimiz Müslümanız ama, herbirimiz öbek öbek, parça parça ayrılmışız. Amerika'ya ve diğer kâfirlere yem olmuşuz.

Şimdi hepsinden kuvvetli Türkiye gözüküyor.

Kâfir Amerika insanlarımızı ajanlarıyla parçalara ayırmış. Türkiye'de küçük küçük devletler kurmanın plânlarını yapıyor. Bunu birden yapıp dikkat çekmemek için Müslüman Kürt kardeşlerimizi ırkçılık hastalığına mübtela yaparak iğfal ediyor. Kürt Kürt diyor. Bir de bakacaksınız arkasından küt diye cılız bir suni "devlet" çıkacak.

Yöneticilerimiz oyuna geliyorlar.

Allah'ın "birleşen kuvvetlenir" kanunu uygulayan kuvvetleniyor. ABD uyguladı kuvvetlendi. Almanya uyguladı kuvvetlendi. Avrupa uyguladı kuvvetlendi.

Araplara bakın parça parça.

Körfezde maskara maskara devletler. Kuveyt maskara bir devlet. Kuveyt devlet olur mu? 150 bin nüfusu var. Böyle devlet mi olur?

Arkasından Arap Birliği (Meclis el-Teavun Li Duval'el Halic el-Arabiye) diyorlar. Ne birleşmesi? Birleşmeyi Batılılarda görüyoruz.

Arap Birliği (GCC) diyorlar.

Bahreyn, Kuveyt, Umman, Katar, S. Arabistan,Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Ajman, Fujaira, Sharjah, Dubai, Ras al-Khaimah, Umm el-Quwain emirlikleri) Bunların hangisi birlik? Hepisi ayrı ayrı. Nerede Arap Birliği?

Birlik Avrupa'da.

Adamlar "Birleşmiş Milletler"i kurmuşlar. Bu "Birleşmiş Milletler" Müslümanların aleyhinde birleşmişler. Hiçbir Müslümanın hakkını savunduğu görülmemiş. Adamlar küfürde birleşmişler, niye savunsunlar Müslümanları. Bunlar önce Müslümanları küçük küçük parçaladılar. Şimdi görüyorsunuz bir bir bu parçaları yutuyorlar. Irak böyle, Libya böyle, Suriye böyle. Böyle böyle bitirmeye niyetliler. Bizim hakkımızdaki düşünceleri de belli.

Müslümanlar birleşiniz. Hazır lokma olmaktan çıkınız. "Birlikten kuvvet doğar" kanununu gözardı etmeyiniz. Allah'ın ipinde birleşelim..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mevlüt Özcan Arşivi