Rahim Er

Rahim Er

Devletle derin devletin mücadelesi

Devletle derin devletin mücadelesi

Dokunulmazlık zırhındakilere dokunuluyor. İlk defa bir orgeneral tutuklanabildi. Gerçi nezarette sadece bir gece kaldı. Hemen sabahında malum rapor senaryosu ile hastaneye aparıldı. Tutuklama istisnai olduğu halde nasıl vahim deliller ibraz edildi ki mahkeme bu kararı verdi.
Geçen hafta, önce Gölcük Donanma Komutanlığı’nda kanlı terör örgütüyle iş birliği yaparak ülkeyi karıştırma planlarına dair dehşet verici belgeler ortaya çıktı. Heyhat ki terörle mücadele için para, postal ve rütbe verdiğimiz bir kısım kimseler, teöristlerle ortak çalışmaya girmişler.
Sonra bu orgeneral olayı patlak verdi.
Aynı günlerde 12 Eylül generallerine dava açıldı.
Hopa, terörü yukarıdaki sahnelerden hemen sonra geldi. Buna tesadüf denebilir mi? Ne o tesadüftür ne de Hopa-Ankara-İstanbul terörünün eş zamanlı olması.
Hizmet üretemeyenler terör üretiyor.
Bunlar, şartlanmış kafalar, yürekleri kin ve kıskançlıkla dolu. Türkiye’nin dünyadaki itibarı, kalkınma yüzdesi, sağlıktan, ulaşımdan şehirlere kadar hemen her alanda başka ülkeleri gıpta ettiren devasa hamleler hiç umurlarında değil. Şu hayal gibi projeleri gördükleri yok. Demokratik bir yolla iş başına gelmiş ve çalışan bir iktidara karşı garezkâr hisler içindeler. Şimdi tam da seçim arefesine girmişken balta, mızrak, taş, kurşun, bozuk para neleri varsa onlarla polise, iktidara ve dolaylı olarak millete saldırmaktalar.
Statüko, direniyor. Ergenekon, sol-sağ, rütbeli-rütbesiz ve Kürtçü kanatları ile iş birliği halinde. Tek saf ve tek cepheler. Derin devletin gözünü uyku tutmaz olmuş. AK Parti, üçüncü kere ve açık ara iktidara yürüyor. Üçüncü kere iktidara gelmesinin bütün iddialarını bitireceğini bilmekteler. Fikren yok oluyorlar. Seçimlerden sonra yapılacak yeni anayasada kurumlar ve kurum temsilcileri olması gereken yerlerde olacaklar. Kürt asıllı vatandaş, bir kâbustan uyanıyor. Gerçek milliyetçi, itibarlı Büyük Türkiye’nin en büyük milliyetçilik olduğunun şuurunda. Ekonomisi berbat, parası puldan beter, devlet adamları yabancı devlet adamlarının kapısında randevu için boyun büken, üçüncü sınıf bir Türkiye’nin adını Milliyetçi Türkiye diye değiştirseniz ne çıkar?
Derin devletin militan yüzü olan Ergenekon cephesi, ülkenin değerlerine, istikrarına, itibarına, istikbaline ve iktidarına savaş açmış bulunuyor. Sokaklarda zekâ özürlü terör magandalarını kullanıyorlar.
12 Haziran 2011’de Türkiye, tarihi virajı almasın diye her yol mubah sayılacaktır. Kitleler halinde katliamlar yapabilir, darbelere kalkışabilir, büyük sabotajlara girişebilirler.
Bu eşit ve insanca hayata inanmışlarla mütegallibenin mücadesidir. Ya her anlamda bağımsız Büyük Türkiye gerçek olacak veya Ergenekon pençesindeki köhne Türkiye’ye dönülecektir.
Devletle, derin devletin tarihi mücadelesi yaşanıyor.

> Hizmet üretemeyenler terör üretiyor.Bunlar, şartlanmış kafalar. Yürekleri kinle dolu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rahim Er Arşivi