Abdulkadir Özkan

Abdulkadir Özkan

100 bin satan Millî Gazete siyasi çalışmalara da güç verir

100 bin satan Millî Gazete siyasi çalışmalara da güç verir

Milli Gazete dostları son birkaç aydır gazetemizde bir takım yenilikler olduğunu görüyorlar. Bu yeniliklerin bir ayrışma ile çakışması planlanmış değildi. Ancak, sanıyorum ayrışma yenileşmeyi hızlandırdı. Sevgili Mustafa Kurdaş'ın Genel Yayın Yönetmenliği ile oluşan heyecan yazı ailemizdeki katılımlarla güç kazandı. Genç kardeşlerimiz yeni bir aşk ve heyecan ile işe sarıldılar. Bu heyecan ile yıllardan beri zaman zaman gündeme gelen 100 binlik traj hedefine bu defa Milli Gazete'nin ulaşmasını gönülden diliyorum. Bu konuda ümitli olduğumu da ifade etmek istiyorum.

Aslında Milli Gazete'nin 100 binlik bir satışa ulaşması Milli Görüş hareketinin ivme kazanması açısından da gerekli. Çünkü, bu gazete TV5 ile birlikte Milli Görüş hareketinin medya dünyasındaki ayağını oluşturuyor. Bu ayak ne kadar güçlü, ne kadar yaygın olursa bilinmelidir ki hergün sabahtan başlayıp kısa dinlenme molalarının ardından tekrar çıkılan sokaklarda ev ev dolaşan hanım kardeşlerimizin çalışmalarını da hızlandıracaktır. Söz gelimi girdikleri apartmanın posta kutularında görecekleri Milli Gazeteler onların gücüne güç katacak, heyecanlarını doruk noktasına çıkaracaktır. Bu iş elbette kolay değildir, biz istedik diye bir anda gazetemizin trajı 100 bine ulaşmaz. Ancak bize düşen yapılması gerekenleri yapmak, okuyucumuzun isteklerine kulak vermek, bunun da ötesinde abone çalışmalarına hepimizin imkanı nispetinde katılması destek vermesi gerekir.

İslami hassasiyeti olan kesimde yıllardan beri gazeteyi her sabah evlerine ulaştırmak gibi bir alışkanlık oluştu. İsteniyor ki gazete sabah erkenden kapımda olsun, kapımı açtığımda gazetemi alayım, evden çıkmadan okuyayım. Bu isteğe elbette karşı çıkmak mümkün değil. Ancak, bu işin çeşitli zorlukları olduğunu biliyorum. Bunun başında dağıtımdan kaynaklanan aksaklıklar geliyor. Gazete yönetimi işin bu yönünü halletmenin gayreti içindedir. Bu arada gazetemizin yönetim kadrosu akraba ve dostlarımızı gazetemize abone edebilmek için güzel bir vesile de oluşturmuş bulunuyor. Bu güzel vesile, "Namaza ilk adım Sesli Kitabı"dır. Daha önce Hz.Yusuf CD seti ile bu kapı aralanmıştı. Şimdi daha önce açılmış kapı biraz daha aralanmış durumda. Artık dost ve akrabalarınıza Milli Gazete'ye abone olmalarını isterken yeni promosyonumuzu da göğsünüzü gere gere anlatabilirsiniz. Yavrularımızın küçük yaşlarda namazı öğrenmesi, alıştırılması gerektiğini uzun uzun anlatacak değilim. Bu gerçeğin her inandım diyen kardeşimin farkında olduğunu düşünüyorum. Ancak, Milli Gazete'nin siyasi alandaki çalışmalarımız için önemli bir kaynak ve destek olduğunu hatırlatmak istiyorum. Sıkça ulaşma imkanı bulamayacağımız evler ve işyerine hergün ulaşan Milli Gazete Milli Görüş mesajını sürekli taşıyacak, bu heyecanı canlı tutacaktır. Diyebiliriz ki Milli Görüş hareketi ile Milli Gazete birbirinin tamamlayıcısı, Erbakan Hocamızın ifadesiyle Milli Gazete hareketin topçu birliğidir...

Bu duygularla hem davamızı daha güçlü kılmak hem de Milli Gazete için gecelerini gündüzlerine katan genç kardeşlerimizin heyecanına ortak olmak ve bu heyecanı diri tutmak adına başlatılmış olan kampanyaya hepimizin omuz vermesi gerekiyor. Bunu yapmak aynı zaman bu davanın bir mensubu olarak üzerimize düşen görevdir. Bu davaya hizmet etmekle kimse davaya şeref kazandırmaz şeref kazanır.

Aslında Sevgili Kurdaş dünkü yazısında işin önemini detaylı bir şekilde dile getirmişti. İstedik ki bu çorbada tuzumuz olsun; ortak bir ses verelim ki sesimiz daha gür çıksın. Bu duygularla Milli Gazete'nin bu yeni hamlesinin başarıya ulaşacağı ümidimi tekrarlayarak 100 bin satan Milli Gazete'de köşe yazarlığı yapma hayalimin gerçekleşmesini diliyorum. Bu iş elbette hepimizin el birliği ile gerçekleşecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdulkadir Özkan Arşivi