Kocaman takıntılar!

Kocaman takıntılar!

Aykut Kocaman'ın futbolunu çok beğenirdim. Özel yeteneklerinin yanı sıra saha içi ve saha dışındaki kaliteli ve beyefendi davranışı takdire layıktı.
Ancak Aykut Kocaman'ın F.Bahçe'deki teknik direktörlüğü beni hayal kırıklığına uğratıyor. Zihinsel olarak o kadar çok yıprandığını görüyorum ki. Teknik açıdan hiç sağlıklı analizler yapamıyor. Bunun sonucunda da kötü gidiş önlenemiyor. Sivas maçında mucizevi bir geri dönüş yaşandı.
Ama Eskişehir'de yine hüsran vardı.
Eskişehir'de ilk devreyi analiz edelim.
İdman eksiği olan Emre, güçsüz ve verimsizdi.
Aynı fiziksel problemi Gökhan Gönül de yaşıyordu. Ziegler'de de büyük bir düşüş var. Zaten basit futbolu bilmeyen Mehmet Topuz, bir de fizik açıdan eski gücünde olmayınca, haftalardır çok kötü oynuyor. Böyle bir tablodaki takım tertibi Eskişehir'de ilk yarıda hiçbir olumlu icraatta bulunamadı. Emre ve Cristian'dan ileriye destek gelemediği gibi preste de yeterlilik yok. Sağ kanat çalışmıyor. Alex gerilere gelip top alıyor. Sow ile arasında 30 metre mesafe var. İş bir tek Stoch'un şahsi driplinglerine kalmış. O da rakibin yardımlaşmalı tedbirleri sonrası ilk 10 dakikanın ardından sıkıştı kaldı.
Bu kadar formsuz bir kadro sahada ama güçlü fizik yapısıyla topu ve arkadaşlarını hücum bölges

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi