Arslan Tekin

Arslan Tekin

Tarihin çöplüğünde eşelenen biri

Tarihin çöplüğünde eşelenen biri

Tarihin çöplüğünde eşelenen Yeni CHP’nin Halûk Koç’u “MHP’nin tıpkı 1980 öncesi gibi küresel güçlerin emrine girdiğini” söylemiş ve “Biz küresel güçlerin emrindeki MHP’yi ve faşist MHP terörünü çok iyi biliriz” demiş.
MHP ile ilgili kısım MHP yönetimin meselesi... “Köhne Kafa’nın kastettiği Ülkücü Hareket... Çünkü 12 Eylül 1980 darbesinden önce, Halûk Koç ve gibilerinin içinde olduğu, asıl “küresel güçler”le mücadele eden Ülkücülerdi.
Halûk Koç, şimdi rahat konuşuyor ve hatta Ülkücüleri suçlayabiliyorsa şunu bilsin ki, bunu Ülkücülere borçludur! Ülkücüler, eğer zamanında maddî-manevî bütün varlığını ortaya koyup mücadele etmeseydi, ülkemizin bir Afganistan olmayacağını, bir Kızıl Ordu işgaline uğramayacağını, kim söyleyebilirdi?
“Köhne Kafa” fotoğrafın bütününe bakmıyor, bakamıyor; çünkü o bütün içinde kendisinin “devrimci” dediği “maşa”nın ucundaki beyni, onlara tetiği çektiren eli görmek istemiyor.
Ülkücülere kimler saldırır? Hiç düşündünüz mü?
Eski komünist artıkları, bölücüler, ülkenin birliğini istemeyenler... Sorun soruşturun, arayın araştırın... Beyinlerinden ve midelerinden “dışarı” bağlılar, Ülkücüleri hedeflerine ulaşmada en büyük mâni görmüşlerdir.
PKK’nın, PKK’ya destek verenlerin, ” siyasî çözüm gerek “ diyenlerin hepsinin bertaraf edilmesini istedikleri siyasî teşekkül Ülkücü Hareket’tir.
Ankara’da 12 Eylül öncesinde yedi TİP’linin öldürülmesinden sorumlu gösterilenlerin haksız hapis cezalarının sonlandırılmasında, kimlerin feveran ettiğine dikkat edin... Aynı koro... “Devrimci” (Yani sosyalist ve de komünist) ekip... İçlerinde Halûk Koç da var. Güre’de, haksızlığın giderilmesini bile diline dolamış.

***

Alparslan Türkeş’in 7 Nisan 1997’de Ankara’nın en soğuk günlerinden birinde yapılan cenaze töreninde iki milyona yakın kitlenin yürümesi; keza 12 Eylül öncesi Ülkü Ocakları Başkanı, BBP’nin kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu’nun yine Ankara’da 31 Mart 2009’da yapılan cenaze törenine yüz binlerin katılması, insanlarımızın “teşekkür”ü manasına gelmiyor mu? “Köhne Kafa “ya bir şey ifade etmiyorsa ona söyleyecek sözüm yoktur. Zaten bu sözleri onun için yazmıyorum... Halkım gerçekleri bir kere daha görsün diye yazıyorum.

***

CHP Genel Başkan Yardımcısı Halûk Koç Balıkesir-Güre Sarıkız şenliklerinde esmiş gürlemiş, Ülkücüleri suçlamış. Güre, Kaz Dağları’nın hemen yanında Ege kıyısında, Akçay’la yan yana. Sarıkız, Türkmen Alevîlerinin efsanesidir. Ağustosta Türkmenler Kaz Dağları’nın zirvesinde Sarıkız’ın ve babası Cılbak Baba’nın kabrini ziyaret ederler. Sarıkız’ın yanında 15 gün çadır kurarlar. Burada kardeşlikten, birlikten bahsedilir; bölücülük yapılmaz.
“Köhne Kafa”, “Yeni CHP” demektir ve “Yeni CHP” dar alana sıkışmaya mahkûmdur.
Yeni CHP’nin vitrini CHP’ye muhalif, Mustafa Kemal’e muhalif Yeni CHP milletvekili “Dersimli” Hüseyin Aygün’dür. Gerisini siz düşünün!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arslan Tekin Arşivi