Fatma Tuncer

Fatma Tuncer

Mevtayı nasıl bilirdiniz?

Mevtayı nasıl bilirdiniz?

Ölüm mutlak adaletin bir sonucu… Kendilerini yüksek bir mevkide konumlandıranlarla, yoksun ve yoksulları aynı yolda birleştiren bir gerçek… Ölüm Allah’ın koyduğu sınırları ihlal edip, yeryüzünde anarşi çıkaran zalimlerle ezilenlerin hesaplaşacağı bir yolculuk. O yüzden müstekbirler ölümü hiçbir zaman sevmediler, ölümü yok saymak için ellerinden geleni yapıp karanlık eylemlerine devam ettiler. 
 
Geçtiğimiz günlerde, Ortadoğu’da devam eden zulüm ve işgallerin arkasında etkin rol oynayan ve 200 yıl yaşamayı hayal eden Rockefeller hayata veda etti. Artık yeryüzünde ektiği fitne ve fesadın hesabını verme vakti…
 
Adettendir, ölen kişinin ardından “Mevtayı nasıl bilirdiniz? Diye sorulur… Biz bu zevatı mazlum halklara reva gördüğü katliam ve işgalleri ile tanıyoruz. Nitekim Orta Asya’da Afrika’da Uzakdoğu’da işgal edilen ne kadar toprak varsa, zulüm ve baskılara maruz kalan ne kadar insan varsa hepsinin arka planında rockefeller ve ailesinin parmağı var. Eğer dünyanın herhangi bir noktasında açlık, yoksulluk, savaş, zulüm ve sömürü varsa diğer tarafta bu toplumların hakları üzerinden mülk edinen sömürgeci baronlar olacaktır. Bu baronların başında gelen Rocfeller ailesi kaos, savaş ve sömürü faaliyetleri ile dünyanın efendiliğine soyunmuş bir vampirdir. Ailenin sahip olduğu binlerce vakıf ve dernek var ve onlar bu sayede büyük şirketleri ve bankaları kontrol altında tutabiliyorlar. 
 
101 yaşında Allah’ın huzuruna giden Rockefeller, dünyadaki petrol rezervlerini kontrol altında tutuyor ve bölge halkını üretilen suni örgütler vasıtasıyla kaosa sürükleyerek yağmacılığa devam ediyordu. Ötekileştirilen birey ve toplumları yurtlarından sürgün ederek, onların kaynakları üzerinden servet edinen Rockefeller ailesi, dünyanın sayılı zenginlerindendi. Ailenin sahip olduğu servet hakkında bilgi veren New York Times gazetesi onların Amerika’nın ilk dolar milyarderi olduğu haberini vermişti. Aile gelirinin temelini dünyanın çeşitli bölgelerinde oluşturdukları anarşi ve savaştan elde ediyordu. 
 
Yeni Dünya Düzeni söylemi ile bütün dünyaya hâkim olmaya çalışan bir zihniyetin baş mimarı geride karanlık icraatlarını bırakarak hayata veda etti. Bizler onu kimsenin hakkını kimsede bırakmayacak olan Yüce Rabbimize havale ediyoruz…
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatma Tuncer Arşivi