Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

“Sam amca” ne yaptın!

“Sam amca” ne yaptın!

Sam amca” yaptı yapacağını. PYD’ye ağır silahlar ve zırhlı araçlar veriyor. Hem de bedava. 

Ha bu arada F. Gülen’i de postalıyorlar.. Latin Amerika’da Türkiye ile “suçluların iadesi” anlaşması olmayan iki ülke bulmuşlar..

Sam amca da biliyor, bu silahların bir bölümünün PKK’ya gideceğini ve Türkiye’ye karşı kullanılacağını.. “Garanti veriyor”muş. O garanti bize değil, dünyada yaptığı diğer terör örgütlerine verilmiş bir garantidir..

Baksanıza “Sam amca”nın büyük elçisi Bosna’da FETÖ’ okuluna gidip ziyaret ediyor.. Eee “beyaz adam” “Tom Amca”larını ziyaret edip, onlara da “arkanızdayız” mesajını veriyor..

Bunlar Derin Amerika’nın artık gizli değil, açık müttefikleri..

ABD yönetimi bu adımı ile NATO’ya ihanet etmiştir. Bir müttefiğini bir terör örgütüne satmıştır..

Aslında ABD Kürtleri PYD’yi filan düşündüğü yok.. Bu vesile ile PYD’de deşifre oldu.. Selahaddin’e ihanet etti çocuklarından bazıları. Onlar artık Haçlıların safına geçtiler ey Selahaddin.. İrtidat ettiler..

Şeyh Said’in torunlarının çocuklarından bazıları nasıl olur “Marksist” olur derken “Sosyalist” olur derken, bunu da gördük.

Hz. Lut’un çocukları, Hz. Nuh’un oğlu da atalarına ihanet etmedi mi?

Ama artık un ufak oldular. Bundan sonra da tükenecekler. Ve asil ve necib Kürt halkı Selahaddin’in ve Şeyh Said’in yoluna geri dönecek. Zaten son Veladet / Kutlu Doğum buluşması da bunu göstermedi mi?

Sam amca belki de farkında değildir, ne yaptığını bilmiyor da olabilir ama, PYD ile işbirliği hem kendini, hem PYD’yi bitirir. O Demokratik Koalisyon dedikleri yapı aslında Suriye’de oluşturulmaya çalışılan “Haçlı Milis gücü” değil mi? ABD ve Batılılar PYD bahanesi ile aslında Suriye’deki Haçlı milis gücünü silahlandırıyorlar.. PYD işin kandırmacası, paravanı, bahanesi.. Bu vesile ile Suriye’de PYD üzerinden Haçlı Milis gücüne destek olarak PYD’ye bir rol yüklemeye çalışıyorlar..

Bakın bölgedeki ABD elbisesi giymiş Kürt milisler, daha Irak’ın ilk işgal edilmeye başladığı günlerde ABD’ye götürülen ve ABD vatandaşı olan Kürtler.. Yani bunlar gerçek PYD’liler de değil. PYD de PKK gibi bir taşeron örgüt artık.. Bugün PYD kampındaki askerlerin üçte ikisi Amerikan vatandaşı askerlerden oluşuyor.. PYD ABD’nin paralı askerine dönüştürüldü.. Bunu fark eden PYD’liler ellerindeki militanları da bu şekilde ellerinde tutamazlar.. Ne PKK, ne PYD ve tabiİ HDP artık bir Kürt örgütü, hareketi değildir. Taşeron bir örgüttür.. FETÖ neyse PKK da odur. Bu hareketin içinde yer alanlar da “Beyaz Kürtler”dir. Nasıl “Beyaz Türkler” varsa, bunlar da “Beyaz Kürtler”dir. FETÖ’cüler de “Beyaz Müslümanlar”dır.

Neyse, böyle olması iyi oldu. Bu vesile ile herkes gerçeği görmüş, öğrenmiş oldu.. Şimdi bu gerçeği bütün dünyaya anlatmak gerek ki, bizim katlanmak zorunda olduğumuz zorluklar, bizden sonrakiler için, başka halklar ve ülkeler için baht kaynağı olsun.

Bakın, Almanya ve Yunanistan durup dururken FETÖ’cülere sığınma hakkı vermiyorlar.. Bunlar kendi uşaklarına sahip çıktıklarını göstermek istiyorlar.. Bu kendilerine sığınanların, daha doğrusu sığınma başvurusu kabul edilenlerin önemli bir kısmı o ülkelerin istihbarat örgütlerinin oyuncağı, maşası olacaktır. Onlar Türkiye’nin elinden yakalarını kurtarmış gibi gözükseler de vicdanlarından ve Amerikan derin devletinin elinden yakalarını kurtaramayacaklar.. Zaman bunu gösterecek. Gelecek günler, geçen günlerini aratacak onlara!

ABD yönetiminin bu karanlık planları ve emelleri bu şekilde deşifre olduktan sonra kendi içlerindeki akıl ve vicdan sahibi insanlar da artık seslerini yükseltmek zorunda kalacak.. Bu işin böyle devam edemeyeceğini onlar da görecek..

İsrail’e nasihat eden ABD ve Avrupa entelijansiyası bu nasihati kendi yönetimine de etmek zorunda kalacak..

Bu kafa beyaz adamı bitirecek. Daha doğrusu beyaz adam bu şekilde her gün biraz daha kendini bitirdiğinin farkında değil.. Kendisi ile birlikte kendi dostlarını da bitiriyor.. Bu akılsızlıkları ile kaçtıklarını sandıkları şeye doğru koşuyorlar. Kendi cehennemlerine kendi sırtlarında odun taşıyorlar.

ABD Suriye’de kendine alan açmak için PYD’nin şahsında Kürt kartını oynuyor. Ve bir de Hıristiyan kartını.. Bu kartları Rusya ve Avrupa’ya kaptırmak istemiyor.. Ezdileri de bu koalisyona katıyor ve bunun adını da “Demokratik cephe” koyuyor.. Aslında yaptığı Suriye’de bir “Terör cephesi” oluşturmak.. Terör örgütü ile Demokrasi cephesi oluşturulmaz.. Müslüman Kürt direniş hareketi, özgürlük hareketi ÖSO’da. ABD yerli değil yabancı bir hareket.

ABD’liler farkında değiller ama, yakında görürler, içlerine aldıkları, işbirliği yaptıkları hem FETÖ’cülerden bazıları, hem de PKK, PYD’liler aldatıldıklarını anladıklarında kendilerine ihanet edecekler.. Sadece içlerine aldıkları değil, dışladıkları da yaşadıklarını anlatacaklar. ABD, NATO, AB içinde İrangate gibi Kürtgate, FETÖgate, Irakgate, Suriyegate skandalları da yaşanabilir.. Bu hesaplaşmanın bugüne kadar olmamış olması, bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez..

ABD bunların dostu değil. ABD’nin, AB ülkelerinin dostu değil çıkarları var. Bugün FETÖ’yü vermiyorlarsa bu sadece kendi çıkar hesapları ile ilgilidir, yoksa vefa ve dostluk duyguları ile değil. Hatta, mesela FETÖ’cüleri sahipleniyor gibi görünmeleri FETÖ’yü ortadan kaldırmaya hazırlandıklarının işareti bile olabilir.. Bu işler böyledir. Yüzünüze gülüyorlarsa bu arkanızdan hançerlenmeyeceğiniz anlamına gelmez.

Sam amca, sonuçta yaptı yapacağını, şimdi olacakları görmeye hazır olsun. Başınıza gelenler / gelecek olanlar elinizle yaptıklarınız, dilinizle söylediklerinizin sonucudur bayım! Selâm ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi