Aziz Üstel

Aziz Üstel

PKK ve Evanjelist dostlar!!

PKK ve Evanjelist dostlar!!

PKK 1990'lıyıllarda ciddi kayıplar vermeye başlayınca, zorunlu olarak taktik değiştirir.  Güvenli bölge içine alınan ve ABD denetiminde olan 36. paralelin kuzeyi, PKK için paha biçilmez bir fırsat oluşturur.PKK böylece barınacağı, gücünütoparlayacağıhatta eğitim yapabileceği bir alan elde eder.

Ancak bu imkanlardan yararlanmak için ABD'nin gözüne girecek bir şeyler yapmasıgerekir. Amerikan yandaşıgörüntüsüne bürünebilmek için önce komünizm adına terör gerçekleştirdiğini unutturmasışarttır.

Ne kadar garip (!) bir raslantıdır ki, ABD'de kimileri tıpkıkendileri gibi Türkiye üzerinde bir Büyük Kürdistan hayali peşinde koşmaktadır!  Salt ABD'nin kanadıaltına sığınabilmek için, PKK yeniden yapılanmaya gitmiş, söylem değiştirmiş, gönderine yeni bir bayrak çekmiş, Rus-Çin  yanlısıyken ABD yandaşıolmuş. Bu durum PKK gerçeğini çok iyi bilen ABD derin devletinin de işine gelmiş, bölgede Kürt devletinin kurulmasıiçin PKK'nın kullanılmasında sakınca görmemiştir.  Bundan böyle PKK ve yandaşlarıİslamıinkar edecek Evanjelist Hıristiyanlarla Musevilerin yanında yer alacaktır. Armageddon  İbranice de  "Megido Dağı"anlamıkna gelmektedir vr Evenjelistlere göre iyilerle (Hıristiyanlar/kimi Museviler) kötüler (Müslümanlar) arasında, kıyamet öncesi son büyük savaştır.

Öcalan ABD'nin gözüne girecek biçimde İslam'ıeleştirmekte, İslam ile bütünleşmişKürt halkınıyok saymakta, sanki herhangi bir dine, inanca saygısıvarmışgibi Hıristiyanlarla Musevileri her konuda desteklediğini açıklamakta! Bu arada Hıristiyan Evanjeliklerin Mezopotamya'da gerçekleşmesini bekledikleri ve Armageddon diye adlandırdıklarıİslam'la ölüm kalım  savaşına  kurnazca vurgu yapmasıysa , en azından  ilgi çekicidir!  Bu gün PKK Batı'dan aldığısilahlarıMüslüman halka yöneltmektedir..

PKK'nın bu göz boyama girişimi kısa sürede anlaşılmış, 36. paralelin kuzeyi özel bir yönetime ayrılır ayrılmaz, birdebire bu bölgede 70 PKK kampıortaya çıkmış, manmtar gibi.  Jay Walker adında bir araştırmacı"Türkiye'de Kürt ayaklanması başlıklıyazısında , "...sınır boyunca 20 PKK eğitim kampıgördüm.  Kamplarda Fransız peynirleri yenmekte, Amerikan  kahveleri içilmekteydi..."

PKK bu dönemde ABD'nin büyük bir tehlike olarak gördüğüİran'a karşıda güçlendirilmiş, silahlanlandırılmıştı.  Çöküşaşamasına geldiği bir anda altın tgepside sınılan güv enli bölge sayesinde PKK güçlenmişve silahlanmışolarak terör eylemlerine geri dönmüştür. İncelenecek olursa 90'lıyıllar PKK'nın Türkiye'ye yönelik en çok eylem yaptığı, can aldığıdönemdir! 

(Yarın:  Paralel Yapı(FETÖ) Evanjelisttir)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aziz Üstel Arşivi