Yiğit Bulut

Yiğit Bulut

Bu ülkede “Anglo-Sakson Hazinecilik Zorlaması” yerini..

Bu ülkede “Anglo-Sakson Hazinecilik Zorlaması” yerini..

Bu ülkede “Anglo-Sakson Hazinecilik Zorlaması” yerini “Milli Olana” bırakacak...

Hatırlarsanız geçtiğimiz hafta “fetö ağzıyla Bloomberg servisi” başlıklı bir yazı kaleme almış ve Türkiye’ye akıllarınca “operasyon çekenlere” karşı şunları ytazmıştım;”...küresel Bloomberg kuruluşu, ekranlara sözde analiz adında bir haberi geçerek, aklınca Türkiye’ye operasyon yaptı. İçinde geçen detaylar tamamen uydurma, hayal ürünü, iftira olduğu gibi Türkiye içinden de beslendikleri kesin. Yazanlar sözde Türk vatandaşı, biri hariç, birinin de ne olduğu zaten malum; klasik saha ajanı ! Sevgili dostlar, sorun bu adamları sürekli muhatap alıp, bunları adam yerine koyup konuşanlarda ! İşin ilginç yanı haberin uluslararası bir ajansa yakışır şekilde yazılmak yerine fetö yayın organları ağzıyla yazılmış olması”

Sevgili dostlar, şöyle bir de cümle eklemiştim; “buraya bir işaret koyuyorum ileride açacağım”...

Şimdi açma zamanı...Konu uzun bu hafta boyunca anlatmaya çalışacağım...

Türkiye’ye operasyon yapmaya çalışan bu “ajans çalışanı görünümlü adamların” dertleri ne ? Neden Türkiye’nin finansal imkanlarına özellikle Varlık Fonu’na, FİNANSAL VARLIKLARIMIZA saldırıyorlar? Yıpratmak, durdurmak istiyorlar ? NEYİN YENİDEN HAKİM KILINMASI DERDİNDELER ? TÜRKİYE’NİN YATIRIM BANKALARINDAN BORÇLANMASI HARİCİ HER YÖNTEMİN ÖNÜ NEDEN TIKANMAYA ÇALIŞILIYOR ? ÖZELLİKLE ÇİN VE JAPONYA İLE KAYNAK ÇEŞİTLENDİRMESİNİN ÖNÜNÜ NEDEN, KİMLER KESMEK İSTİYOR!

Sevgili dostlar, aslında KONU ÇOK AÇIK ! Bu coğrafya son 200 yıldır “İngiliz Hazineciliği” tarafından “yönetilmeye-zorlanmaya” çalışılıyor. Sizinle 1839-1876 arasındaki Londra’da yapılan daha doğrusu zorla yaptırılan “borçlanmaları” detaylı paylaştım. Bu zorlama 2008’de Erdoğan’ın tek başına IMF’yi bu topraklardan çıkarması ile bitiyor ve FİNANSAL BAĞIMSIZLIĞIN yolu açılıyor. 2008-2013 arası bağımsızlık ve son 200 yılın görülen en düşük faizi. Bu bağlamda son dönemde TÜRKİYE’NİN BAĞIMSIZLIĞININ ARTMASI VE YENİ KURUMLAR İLE “ANGLO-SAKSON HAZİNECİLİĞİN” içeride yerini kaybetmesi KÜRESEL KAN EMİCİLERİ VE İÇERİDEKİ İŞBİRLİKÇİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR !

DERTLERİ ÇOK AÇIK SON 200 YILDIR BU TOPRAKLARIN KANINI EMEN SİSTEMİN DEVAM ETMESİ, YIKILAN YERLERİNİN ONARILMASI ! BU AMAÇLA KAYNAK ÇEŞİTLENDİRMESİ VE YENİ İŞBİRLİKLERİNE YOL AÇABİLECEK, DEVLETİN VARLIKLARINI YÖNETMESİ İLE ORTAYA ÇIKABİLECEK HER TÜRLÜ OLUMLU DURUMU SABOTE EDİYORLAR !

İÇERİDE MEDYA BAŞTA OLMAK ÜZERE İŞBİRLİKÇİLERİ HER ALANDA YOK MU !

DEDİM YA ! AÇACAĞIM...

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ, GÜÇLÜ, BÜYÜK, CİHANŞÜMUL TÜRKİYE...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yiğit Bulut Arşivi