Eskişehirli gazeteciye ahlaksız teklif iddiası

Eskişehirli gazeteciye ahlaksız teklif iddiası

Eskişehir’de bir gazeteci, ildeki bir masaj salonundan sosyal medya hesabına “arkadaşlık isteği” gönderildiğini belirterek “randevu evi gibi çalışıyorlar” ifşaatında bulundu.

Eskişehir’de Abdullah Yeşilkaya adlı gazeteci, ildeki bir masaj salonundan sosyal medya hesabına “arkadaşlık isteği” gönderildiğini belirterek “randevu evi gibi çalışıyorlar” ifşaatında bulundu. 

Yeşilkaya, facebook sayfasından yaptığı paylaşımda, kendisine arkadaşlık teklifi gönderenlerin “masaj salonu” görünümünde olup, gerçekte “randevu evi” olduğunu belirterek, böyle yerlere ruhsat verdiği gerekçesiyle CHP’li Tepebaşı Belediyesi’ne tepki gösterdi.  

Yeşilkaya “Tepebaşı Belediyesi güzellik salonu ruhsatı ile masaj salonu açma izni veriyormuş.Emniyet güçlerinin fuhuş yapılıyor gerekçesiyle kapattırdığı salonlar bir başka isim adı altında yine belediyenin izni ile açılıyormuş” iddiasında bulundu.

Eskişehirli gazeteci, kendisine “masaj salonu” adı altında arkadaşlık teklifi gönderen hesabın yarı çıplak kadın fotoğrafları ile dolu olduğuna da dikkat çekti. 

Yeşilkaya’nın facebook hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“MASAJ SALONLARI RANDEVU EVİ GİBİ ÇALIŞIYOR MALESEF ESKİŞEHİR ELDEN GİTMİŞ HABERİNİZ OLSUN 
MASAJ SALONLARININ NÜFUSUNA GÖRE EN YAYGIN OLDUĞU VE BU TÜR KADINLARIN EN RAHAT ÇALIŞTIĞI İL DE ESKİŞEHİRMİŞ BİLGİNİZ OLSUN

Bu resimdekiler Eskişehirin Tepebaşı bölgesinde bir masaj salonunda çalışan bir bayanın sayfasından alınmıştır.
Kimsenin şahsı ile ilgili bir derdimiz olmadığı içinde genel durumu anlatmak için görüntüleri buzlayarak paylaştık.
Tepebaşı Belediyesi güzellik salonu ruhsatı ile masaj salonu açma izni veriyormuş.Emniyet güçlerinin fuhuş yapılıyor gerekçesiyle kapattırdığı salonlar bir başka isim adı altında yine belediyenin izni ile açılıyormuş.

Eskişehirde bu şekilde çalışan 100'ün üzerinde masaj salonu görünümlü randevu evi varmış

Diyeceksinizki evet bunları biliyoruz tekrar niye yazdınız sebebi dün bana gelen arkadaşlık isteği üzerine yazma gereği duydum inanın tüylerim ürperdi baktım bana istek gönderen bayanla 14 tane de ortak arkadaşım var üzüldüm doğrusu kadın birde falanca yerin üzerindeyiz saatimiz 50 tl diye resmen alenen sayfasından koyduğu video ile açıklıyor Müslüman Türk Toplumunun gelenek ve göreneklerine aile yapısına inancına örfüne uymayan ve adeta bir umumhane gibi çalışan masaj salonu görünümlü bu fuhuş mekanları hala neden kapatılmıyor onu da anlamış değiliz.
Ayrıca masaj solonlarının en yaygın olduğu il Eskişehirmiş ve bu salonlarda çalışan kadınların en rahat çalıştığı il de Eskişehirmiş bilginiz olsun

Tüm bunlardan sonra söylenecek tek söz var o da şudur maalesef Eskişehir elden gitmiş haberiniz olsun”.

abdul-ic-icin.jpg

Paylaşıma çok sayıda yorum gelirken, bir Eskişehirlinin yaptığı "ahhhhh ahhhhh çarşının göbeğinde var defalarca şikayet edildi ama kimse bir şey yapmıyor" değerlendirmesi ayrıca dikkat çekti.

masaj-yoruim.jpg

 

 

Gazeteilksayfa.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum