Oyuncu Başak Sayan'ın ölen köpeği üzerine yaptığı garip açıklama

Oyuncu Başak Sayan'ın ölen köpeği üzerine yaptığı garip açıklama

Ülkemizde kimi 'ünlü'ler hastalanan hayvanları için hayranlarından dua isteyebiliyor. Bunun son örneği Başak Sayan adlı oyuncu oldu. Hastalanınca hayranlarından dua istediği köpeği öldü. Başak Sayan köpeğinin ölüm haberini garip bir açıklama ile duyurdu:

Ülkemizde kimi 'ünlü'ler köpek sevgileri ile dikkat çekerken, kimileri hastalanan hayvanları için hayranlarından dua isteyebiliyor. Bunun son örneği Başak Sayan adlı oyuncu oldu. Hastalanınca hayranlarından dua istediği köpeği öldü. Başak Sayan köpeğinin ölüm haberini garip bir açıklama ile duyurdu:

Ünlü oyuncu Başak Sayan geçtiğimiz aylarda, max adını verdiği köpeğinin hastalandığını duyurarak, hayranlarından köpeği sağlığına kavuşsun diye dua etmelerini istemişti. 

Başak Sayan'ın köpeği ve garip ölüm duyurusu

Sayan, hayranlarından dua istediği açıklamasında köpeğinden "Bütün zor ve iyi zamanlarımda yanımda" diye bahsetmiş, her gece ona sarılarak uyuduğundan bahsetmişti. 

Başak Sayan'ın dua istediği o köpeği önceki gün öldü. 

Oyuncu, daha önce de köpeği yüzünden bir kadınla tartışmış, tartıştığı kadınla mahkemelik olmuştu. Sayan, davada tehdit ve hakaret suçlarından mahkum olmuştu. 

BÖYLE DUYURDU: "BANA GERİ DÖNECEĞİNİ BİLİYORUM"

Başak Sayan köpeğinin öldüğünü duyurduğu açıklamasında, "Evrende hiçbir enerji kaybolmaz. Ben bana geri döneceğini biliyorum. O vakte kadar bu acıya katlanmaya çalışacağım. Seni çok seviyorum Max. Bana yaşattığın tüm güzel duygular, öğrettiğin tüm erdemler için teşekkür ederim. Sayeden gerçek sevginin, sadakatin, sabrın ne demek olduğunu öğrendim. Senden ayrılmak hayatımdaki en zor şey. Ben sensiz hayatın ne demek olduğunu bile bilmiyorum ki. Ama biliyorum ki bana geri döneceksin. Ve son söz; Allah’ım! Onu bana yolladığın, yol arkadaşım olmasını sağladığın için şükürler olsun sana. Lütfen onu bana geri yolla, hangi formda olursa olsun... Teşekkürler..." dedi. 

Başak Sayan'ın Instagram hesabından yaptığı açıklamanın tamamı şöyle: 

"3 gün önce doğum günüydü. 15.Kasım.2001 doğumluydu. 17 yılı geride bıraktı o gün. Doğduğu günü hatırlıyorum da; 9 yavrunun en zayıfı ama savaşçısıydı. Bu kadar uzun süre hayatta kalması da bu yüzden. Görür görmez aşktı bizimki. Tam 17 sene her anımda yanımdaydı benim. Bütün zor ve iyi zamanlarımda.

Her gece ona sarılarak uyudum ben doğduğundan beri. Evlendikten sonra da eşimle aramızda yatmaya devam etti. Çok iyi huylu bir candı. Gözümün içine öyle bir bakardı ki içim erirdi.

Dün gece çok kötüleşti aniden. Sabaha kadar titreyip ağlayarak inledi. Sabaha kadar yanımda yatırıp sakinleştirmeye çalıştım ama sakinleşmedi bir türlü. Derken sabaha karşı 5 e doğru uyudu. Bugün sabah ona haftalardır yaptığım gibi şırınga ile suyumu içirdim, yemeğini yedirip ilaçlarını içirdim.

Öğlen 12 gibi annem ona sıcak duş aldırıp rahatlatım dedi, yıkadık, çok hoşuna gitti, sıcak suyun altında uyudu. Ama sonrasında kötüleşti yeniden. Bir gece evvel ailemi aramıştım, hepsi geldiler bugün beni yalnız bırakmamak için. Max hepsini gördü teker teker.

Akşamüstü dedim ki biraz kucağımda dursun. Kucağıma aldıktan sonra biz biraz yalnız kalalım dedim herkese. Odama gelip yatağa oturdum ve onu ne kadar sevdiğimi söyledim okşayarak.Kalp atışları çok yavaştı.

Sonra içimden bir ses melekleri çağırmamı ve onun acısını azaltmalarını istememi söyledi.Bu esnada vücudu kasıldı birkaç defa. Cümlem bittiğinde kalp atışları sonlanmıştı. Kucağıma doğdu, kucağımda hayata gözlerini yumdu. Ben bana ait olduğunu sansam da asıl ait olduğu Yaradan’a döndü sonunda.

Evrende hiçbir enerji kaybolmaz. Ben bana geri döneceğini biliyorum. O vakte kadar bu acıya katlanmaya çalışacağım. Seni çok seviyorum Max. Bana yaşattığın tüm güzel duygular, öğrettiğin tüm erdemler için teşekkür ederim. Sayeden gerçek sevginin, sadakatin, sabrın ne demek olduğunu öğrendim. Senden ayrılmak hayatımdaki en zor şey. Ben sensiz hayatın ne demek olduğunu bile bilmiyorum ki. Ama biliyorum ki bana geri döneceksin.

Ve son söz; Allah’ım! Onu bana yolladığın, yol arkadaşım olmasını sağladığın için şükürler olsun sana. Lütfen onu bana geri yolla, hangi formda olursa olsun... Teşekkürler...

kopegi.jpeg

 

*** Kazandığım tüm parayı yedim diyen ünlü oyuncu kim haberi için TIKLAYIN 

*** Mine Kırıkkanet, MHP lideri Bahçeli ile akraba mı haberi için TIKLAYIN 

*** Oyuncu Gizem Karaca içip içip etrafa rahatsızlık verdi haberi için TIKLAYIN 

*** İsrail'de askerlik yapan ünlü popçu haberi için TIKLAYIN

*** Eşek sütünden peynir üretecek olan ünlü kim haberi için TIKLAYIN 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum