Koç firması Arçelik'ten 'Kara Cuma'ya misilleme: "Cuma aşkına" indirimi

Koç firması Arçelik'ten 'Kara Cuma'ya misilleme: "Cuma aşkına" indirimi

Koç Holding firması Arçelik, "Cuma aşkına" sloganıyla indirim kampanyası başlattı. 25 Kasım'a kadar büyük indirim sunulan kampanyaya Cuma aşkına isminin verilmesi, Batı'nın 'Kara Cuma' kampanyasına tepki ve misilleme olarak yorumlandı.

Koç Holding firması beyaz eşya devi Arçelik, "Cuma aşkına" sloganıyla indirim kampanyası başlattı. 25 Kasım'a kadar büyük indirim sunulan kampanyaya Cuma aşkına isminin verilmesi, Batı'nın 'Kara Cuma' kampanyasına tepki ve misilleme olarak yorumlandı. 

Arçelik, bugün başlayacak ve 25 Kasım’a kadar devam edecek “Cuma Aşkına” özel dev indirim kampanyası ile tüm hafta boyunca kaçırılmayacak fırsatlar tanıyor.

Koç firması Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, Arçelik, “Cuma Aşkına” özel dev indirim kampanyasını tüketicilerle buluşturuyor.

19 Kasım Pazartesi günü başlayacak ve 25 Kasım’a kadar devam edecek kampanya ile Arçelik tüm hafta boyunca kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

İşte öne çıkan indirim kalemleri

Notebook ve tabletlerde 3 bin TL, cep telefonlarında bin 400 TL, TV’lerde bin 100 TL, küçük ev aletlerinde 630 TL, hobi ve aksesuarlarda 400 TL’ye varan indirim fırsatlarından yararlanmak için "www.arcelik.com.tr" web sitesi ve Arçelik mağazaları sizleri bekliyor. 

Koç firması Arçelik'in "cuma aşkına" adlı indirim kampanyasının slogan ve Mevlid Kandili'ne denk gelen başlangıç günü dikkat çekti.

'KARA CUMA'YA MİSİLLEME Mİ?

Öte yandan, Batı'nın "Kara Cuma" indirimlerine (Black Friday 2018) sayılı günler kala, Koç Holding firması Arçelik'in "Cuma aşkına" kampanyası başlatması son derece anlamlı ve olumlu karşılandı. 

Amerikalıların ulusal bayramı olan Şükran Günü’nün ertesi günü insanların alışveriş yapması için icat edilmiş ve yıllardır "Kara Cuma" adıyla düzenlenen sözde indirim günü, Müslümanların tepkisi çekiyordu. 

Black Friday "Kara Cuma" nedir?

Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia'da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır. Walmart gibi ünlü mağazalar her yıl, kapılarını müşterilerine daha erken açmaktadırlar ve işçilerin mesaisi daha yoğun geçmektedir.

Koç Holding: 

Vehbi Koç'un kurucusu olduğu Koç Holding'in yönetim kurulu başkanlığını bugün Ömer Koç yürütüyor. Başkan Yardımcısı ise Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı da olan Ali Koç yapıyor. Holding'in onursal başkanı ise Rahmi Koç.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum