Cigna Finans ile Ailenizin ve Kendinizin Geleceği Güvende!

Cigna Finans ile Ailenizin ve Kendinizin Geleceği Güvende!
Cigna Finans, ihtiyacınıza uygun hizmetleriyle sizi ve ailenizi güvence altına alıyor.

Yaşamsal ihtiyaçlarınız ve hayat standartlarınız için avantajlı ürünleriyle bugününüze ve geleceğinize değer veriyor. Sigorta şirketleri arasında ön plana çıkan Cigna Finans, kurumsal ürün seçenekleriyle de şirket çalışanlarına güvenli bir hayat sunuyor.

 

Huzurlu Bir Emeklilik Hakkınız

 

Cigna Finans, bireysel emeklilik seçenekleri ile ilerleyen yaşlarınızı daha rahat geçirmenizi sağlıyor. Çalışanların birikim aracı olan bireysel emeklilik sistemi ile ikinci bir emeklilik hakkı kazanmanız mümkün hâle geliyor. Ödemelerinize ilave olan %25 devlet katkısı da birikim yapabilmenizi kolaylaştırıyor. Birikiminiz için yatıracağınız her 100 TL,  %25 devlet katkısıyla birlikte 125 TL oluyor. Bütçenize en uygun bireysel emeklilik ürününü seçerek geleceğinizi güvence altına almanız kolaylaşıyor.  Finans Portföy tarafından yönetilen bireysel emeklilik yatırım fonları, sunduğu avantajlarıyla birikimlerinize değer katıyor. Düzenli olarak yatıracağınız aylık primle geleceğinize şimdiden yatırım yapabilir; ekonomik kaygınızın olmadığı mutlu bir emeklilik dönemi yaşayabilirsiniz. Cigna Finans, bireysel emeklilik seçeneklerinde giriş aidatı ve yönetim gideri kesintisi yapmıyor. Yılda 4 defa plan değişikliği ile 6 defa fon değişikliği yapmanıza da olanak sağlıyor. Ödemelerinizi 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık ya da yıllık olarak kendiniz belirliyorsunuz.

 

Hayatın Getireceği Risklere Hazır Olun

 

Sigorta şirketleri ile hayatın olası risklerine karşı önlem almanız kolaylaşıyor. Cigna Finans da bu konuda sunduğu avantajlı sigorta ürünleriyle öngöremediğiniz kazalara karşı sizin yanınızda yer alıyor. Başınıza gelebilecek kazalarda, paket kapsamında yer alan koşullar dahilinde size ve sevdiklerinize faydalı oluyor. Ayda 15 TL'den başlayan uygun ödeme seçenekleriyle hayatın risklerine karşı her an yanınızda oluyor. Ferdi Kaza Sigortası ürünleri arasından ihtiyacınıza en uygun olanı seçerek sevdiklerinizi ve kendinizi güvence altına almanız daha kolay oluyor. Cigna Finans’ın sunduğu Primini Geri Ödeyen Kanser Korumalı Ferdi Kaza Sigortası, sizi ve ailenizi, kaza sonucu vefat, sürekli sakatlık ve kanser teminatları ile hayatın kötü sürprizlerine karşı güvenceye alıyor. Bu durumların gerçekleşmediği hâllerde priminizi geri ödüyor. Kanser hastalığına yakalanmanız durumunda tedavi masraflarınızı karşılıyor; toplu para ödemesi yapıyor. Aileme Değer Ferdi Kaza Sigortası alternatifiyle de ailenizi güvenceye alıyor. Bu seçenekle, kaza sonucu vefat veya kaza sonucu sürekli sakatlık durumunda sevdiklerinize on yıl boyunca aylık 1,500 TL/2,500 TL/5,000 TL'ye varan tazminat ödemesi yapılıyor. Ferdi kaza sigortası, daha pek çok ürünleriyle hayatın kötü sürprizlerine karşı hazırlıklı olmanızı sağlıyor.

 

Cigna Finans ile Yaşamınız Güvence Altında

 

Hayat Sigortası seçenekleriyle Cigna Finans, yaşamınızı güvenceye alıyor. Başınıza gelebilecek kötü olaylarda hem kendinizi hem de ailenizi koruyarak huzurlu bir hayat sürmenizi sağlıyor. Ana teminatı vefat olan hayat sigortası, vefat etmeniz durumunda devreye giriyor. Vefatınız hâlinde ailenize, belirlenen teminatı ödeyerek geride kalanların maddi olarak zorluk yaşamalarının önüne geçiyor. Kansere İnat Yaşasın Hayat ürünü, kanser hastalığına yakalanma durumunuzda destek sunuyor. Cilt kanseri dışındaki tüm kanser türleri, ilk fazından itibaren bu sigorta kapsamına giriyor. Toplu para ödemesi ile maddi ihtiyaçlarınız karşılanıyor. Benim Seçimim Hayat Sigortası ile sigortanız, size özel oluyor. Kazalara karşı ya da hastalıklara karşı Benim Seçimim Hayat Sigortası ile dilediğiniz teminatı seçerek önleminizi alabiliyorsunuz. Teminat tutarını da yine kendiniz belirleyerek size özel bir sigorta oluşturabiliyorsunuz. Cigna Finans Uzun Süreli Yaşam Sigortası ise olası vefat durumunda toplu para ödemesi ile ailenizin, sizin yokluğunuzda maddi olarak zorlanmadan hayatını sürdürmesini sağlıyor. Kaza sonucu sürekli sakatlık durumunda da güvence sunuyor.

 

Kendinizi ve sevdiklerinizi güvence altına alarak daha huzurlu bir yaşam sürmeniz için Cigna Finans ailesi, tüm sorunlarınızda titizlikle yardımcı oluyor. Cigna Finans müşteri hizmetleri görevlileri, ihtiyacı olan her sigortalı ile özenle ilgileniyor; sorunları çözüme kavuşturuyor. Cigna Finans müşteri hizmetlerinden ihtiyacınız olan sigorta seçenekleri ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.