Lig Amatör Taraftar Profesyonel

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yozgatspor’un taraftarını tüm spor camiası konuşuyor.

Şampiyonluğa inancı üst üste alınan galibiyetlerin ardından oldukça yükselen Yozgatspor taraftarının yüzü Nevşehir maçında da fazlasıyla güldü.

Baştan sona kadar üstün oynayan, coşkulu oyunu ile rakibini henüz 50’inci dakika dolmadan sürklase eden ve 4-1 galip gelen futbolcuları bağırlarına basan taraftar, alınan galibiyetin ardından şampiyonluk türkülerini daha bir yürekten söyledi.

TARAFTAR ŞOV YAPTI

Yozgatspor taraftarı zorlu iç saha maçında üzerine düşen görevi harfiyyen yaptı. Karşılaşmaya beklenilenden fazla ilgi gösteren, rakip taraftarları bu görüntüsü ile kendine hayran bırakan, 90 dakika boyunca hiç susmayarak takımına güç veren taraftar, karşılaşmanın bitimi sonrasında galibiyetin sevincini futbolcularla birlikte yaşadılar.

SEVİNCE ORTAK OLDULAR

Son yıllarda bir türlü yüzü gülmeyen ve şampiyonluğu hayal bile edemeyen Yozgatspor taraftarı Nevşehir galibiyeti sonrasında bir kez daha coştu. Maçı 90 dakika boyunca coşkuyla izleyen, centilmenlik adına bu ligin diğer takım taraftarlarına ders veren taraftarlar, alınan galibiyeti oyuncularla doyasıya kutlarken, stadyumu ‘Şampiyon Yozgat’ tezahüratları ile inlettiler.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar