Can Bartu

Can Bartu

Kolay galibiyet

Kolay galibiyet

FENERBAHçE, Sevilla’yı eleyip Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalmanın verdiği moralle dün topu iyi kullandı.

İspanya’dan yorgun döndükleri için yavaş oynadılar, paslaşarak mücadele ettiler. Ancak karşılarında da yavaş oynayan bir takım vardı. Eğer bir takım Fener’den puan almak istiyorsa daha çok koşmalı, daha fazla pres yapmalı. Manisa bunu yapamadı. Fenerbahçe gibi oynamaya çalıştı. Ama karşılarında yıldızlardan kurulu bir takım vardı.

Bunları yapamazsan Fenerbahçe için antrenman maçı olur. Manisa, lüzumsuz bir ofsayt taktiği ile oynadı. Ancak unuttukları bir şey vardı. Fenerbahçe’de Alex gibi topu nereye atacağını iyi bilen bir oyuncu var. Alex’in olduğu bir maçta ofsayt taktiği yaparsan her şeyi berbat edersin. Nitekim de öyle oldu.

Kezman topa nasıl vurulması gerektiğini biliyor. Kezman’dan faydalanmak istiyorsan onu ileride yalnız bırakmayacaksın.

Vestel Manisa mücadele etmedi

Fenerbahçe her şeyi ile oyuna hakim gözüktü ve antrenman havasında oynadı. çünkü karşısında mücadele eden bir takım yoktu. Sarı lacivertli futbolcular topu istedikleri gibi kullandılar.

Fenerbahçe’nin sahasında ondan daha az mücadele edersen ve onun gibi oynamaya çalışırsan kazanman mümkün değil. öyle bir şansın da yok. çünkü senden daha iyi oyuncuları var.

Fenerbahçe’nin oynayacak kadrosu bu. Sadece kaleci Volkan’la sağ kanada Gökhan gelecek. Bir de Maldonado zamanı gelince Selçuk’un yerini alabilir.

Fenerbahçe, Sevilla zaferinin ardından fevkalade güzel bir oyunla farklı galip geldi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Can Bartu Arşivi