Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

Oyuncular hariç

Oyuncular hariç

Fenerbahçe bir gün önce kazanmış, şampiyonluk şansının devam etmesi için senin de mutlak kazanman lazım. Beşiktaş gündüz kazanmış, Şampiyonlar Ligi için de mutlak kazanman lazım.

Hafta sonu ise büyük bir kriz yaşanmış. Teknik Direktör gitmiş, yardımcılara kalmış takım. Galatasaraylı oyuncular ise içinde bulundukları durumun bilinci içindeler. Uzun zamandır takımda olmayan iştah ve arzu var. Ama çok uzun zamandır olmayan organizasyon eksikliği devam ettiği için, hatta fizik kondisyon eksikliği de yaşandığı için o kadar etkili bir oyun oynayamadılar. Okan’ın direkten dönen kafasının dışında pozisyon da bulamadılar.

Gençlerbirliği takımı ise küme düşme potasının içinde. “Alacağım her puan kârdır” diye çok mücadele ediyordu. Galatasaray’a göre daha etkiliydi hücumda. İki tane de net pozisyon buldular ama formda Aykut çıkardı. Rezil zemin de kötü oyunun nedenlerinden biriydi.

İyi puan topladı

Düşünüyorum ve sezon başına dönüyorum. Ne olmuştu bu takıma. Burada en az suçlu olanlar kesinlikle oyunculardı. İdeal on biri bırak, ideal bir sistem bile yoktu. Forvetinde ideal ikiliyi bulamamıştı. Savunma desen o da ideal değildi. Kaleci de ideal değil aslında. Bana göre bu kadar teknik direktör zayıflığına, hatta teknik direktörsüzlüğe ve yönetim zaafiyetlerine rağmen Galatasaray çok iyi puan topladı.

Bu kadar yokluk içinde yoluna devam etmek için oyuncular büyük uğraş verdiler. Ve Gençlerbirliği önünde de son dakikalarda görevlerini yine iyi yaptılar ve maçı çevirmesini bildiler.

Hakem Kuddusi Müftüoğlu vasat bir yönetim gösterdi. Hele yardımcısı golden iki dakika önce öyle bir ofsayt bayrağı kaldırdı ki, belki de Gençlerbirliği’nin küme düşmesine sebep olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rıdvan Dilmen Arşivi