Osman Tanburacı

Osman Tanburacı

Çok acayip hareketler bunlar

Çok acayip hareketler bunlar

Bursaspor'da ne yaptığını bilen iki kişi var; İnsua ve Turgay. Gerisi Bursa kılıç kalkan ekibi... Hele Volkan. Guus Hiddink'in bu çocuğu milli kadroya almaması çok normal. Volkan futbolu tek başına oynuyor. Yeteneği yüksek ama egozimi ondan da yüksek. Bu kadar da acayip hareketler olmaz ki...

Ya Sercan? O da telaşe müdürü... Boş alanlara koşusu mükemmel, topu yağına aldı mı fıkra öznesi Temel! Öyle bir gol kaçırdı ki aklını kaçırırsın. Kaleciyi aşırdı tabak gibi kaleyi şaşırdı! Bursaspor o golü atsa hem öne geçecek hem rakibi Valencia da öyle deli dolu Bursaspor'un üstüne gelemeyecek. Bir daha yerim diye Bursa'nın kontrataklarından öcü gibi korkacak. Bizimkiler de bu kadar bunalmayacak.

13'te o gol kaçtıktan sonra maç bitti. Felaket, Ömer'in gereksiz penaltısıyla başladı. Valencia, Bursaspor savunmasını 17-37 dakikalar arası kevgire döndürdü. Dört acayip gol yedik acayip hareketler yaptık. Devre biterken futbolun ilkokulundan bile mezun olamadık. Şampiyonlar Ligi'nde bu futbol, bırakın ülkeye puan kazandırmayı puan sildirir.

Valencia; Ricardo Costa, Albelda, Joaquin, Soldado, Mata, Aduriz'le coştu. Hemen hepsi gol attı! Goller tek elden çıktı ikinci el prim yaptı. Sonuç yarım düzine.

Şükür ki Batalla ile grupta ilk golümüzü bulduk. Ertuğrul Sağlam da niye Batalla'yı saklar oynatmaz onu da anlamam.

Yazık. Ben bu maçı su altı dünyasında dalgıçların 'vurgun' yemesine benzetiyorum.

Talihsizlik!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Osman Tanburacı Arşivi