Osman Tanburacı

Osman Tanburacı

Çürük tahta çivi tutmaz!

Çürük tahta çivi tutmaz!

Galatasaray'da bütün çiviler yerinden oynamış, hangisini çaksan çekiç gücü boşa gidiyor. Tahta da çürümüş... Başkan'ın bir ayağı çukurda, Hagi sallanıyor. Futbolcular darmadağın. Muhalefet dur durak bilmiyor. Bu görüntüde başarı beklemek hayaldir. Suçlu kim derseniz t cevabım kesindir; bu sonu hazırlayan camianın ta kendisidir...

Ankaragücü maçı da bu sonun aynasıdır. Yönetimi bırak, Hagi'yi bırak, muhalefeti bırak... Galatasaray forması giymiş milyon dolar alan futbolcular sahipsiz de olsalar 2-1'lik galibiyeti son beş dakikada koruyamıyorlarsa yazıklar olsun... Yöneticilere bakıyorum onlar da aynı tas aynı hamam. Milyon dolarları kazanan beyinler, kültür hazinesi kafalar akıllarını kullanamıyorlarsa neyleyim ben böyle Galatasaray'ı. Galatasaray'ın bu seneki rezaletinden herkes sorumludur.

Maç sonrası basın toplantısına gelen iki hoca da iyi oynadıklarını ama maçın son beş dakikada koptuğunu söyüyorlar. Mesut Bakkal ikinci yarı Galatasaray'ı önde bastık derken, takımının darmadağın bir futbol oynadığını görmüyor. Galibiyeti rakibin hediye ettiğinin farkına varmıyor.

Hagi; yarın maçı kasetten bir kez daha seyredeceğim o zaman konuşurum diyor. Kendi yaptığı yanlışları hala bilmiyor. Sizin anlayacağınız oynayan da oynatan da seyreden de maçtan bir şey anlamış değil.

İlk yarı Ankaragücü sahada yok. Galatasaray oynuyor gözüküyor ama nafile! Buna rağmen Galatasaray Aydın'la önde. Aydın çok yetenekli bir oyuncu etkisi uçuk sarı!... Pino solda Aydın sağda. Be Hagi koysana Pino'yu sağa... Orada daha verimli bu adam. Alsana Kewell'ı sol kanada. Sürsene Stancu'yu göbeğe... Dört adamla öndesin savunma önün kalmış pır pır Ayhan'la, Cana'ya... Cana maçı veren adam! ... İtiyor kakıyor, topu minare boyu havaya dikiyor. İnsan bir topu da alıp saldırmaz mı rakibin üstüne. Vermez mi bir ara pası rakip on sekiz üzerinde. Cana ortada bir yerlere çakılmış korkuluk gibi. Takım on kişi... Ne yapayım ben onun yürekten oynamasını. İşkembeden goller yediriyor. Hagi de bunları seyrediyor. Yaptığı değişiklikler akıl bozar!

Ne işi var Arda'nın 81'de oyunda?

Ne işi var Sarp'ın son dakikalarda?

Stancu alınır da Barış konur mu?

Yekta ile Kazım kenarda oturur mu?

Hagi,bu maçı bırakmış Fenerbahçe maçını düşünüyor. Fener'i yenecek ya...

Yahu önce bu maçı kazan ki moralin gelsin. Yenildin işte!

Bu kafayla olmaz!

Yürüyen Sestak hat-trick yaptı. Zapata da her maçta hat-trick yapıyor farkında mısın?

Galatasaray yandı bitti kül oldu.

Yangına benzin sıkanlar düşünsün!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Osman Tanburacı Arşivi