Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

Taraftarlar görevini yaptı

Taraftarlar görevini yaptı

Galatasaray yenilgisi sonrası ilginçtir Şükrü Saracoğlu Stadı’nın tribünleri tamamen doluydu. Fenerbahçe seyircisi takımına sahip çıkmıştı. Kulaklar ve gözler Sivas’taydı ama aynı anda da sahadaki takımlarını destekliyorlardı. Helal olsun Fenerbahçe taraftarına.
Fenerbahçe takımı oyuna öyle bir başladı ki, taraftarı kadar aklı Sivas’ta değildi. Belli ki fazla inanmamışlardı. Gençlerbirliği oyunun ilk bölümündeki etkili futbolunu bir de golle süsledi. Bu arada Sivas’tan gelen gol haberi taraftarı iyice ateşledi. Bu oyunculara yansıdı ve beraberlik golü geldi.
Tabii bundan önce Teknik Direktör Zico’nun büyük riske girerek yaptığı oyuncu değişikleri de vardı. Hem Semih, hem de Kazım’a da sahaya sürerek savunma tedbirlerini elden bırakmayı göze aldı. Ancak Fenerbahçe’nin bu on biri Gençlerbirliği’nin de sağlıklı hücum yapmasını etkiledi. Psikolojik olarak arkaya yaslandılar ve duran bir toptan da golü yediler.

Sıkıntılı bitti
İkinci yarı yine tribünlerden gelen Sivas haberleri heyecanı artırdı. Fenerbahçe kendisine yarayan skoru buldu ama oyunun sonunda Galatasaray öne geçince hem tribünlerin, hem de takımın hızı kesiliverdi.
Son dakikalar formaliteye dönüştü. Gençlerbirliği’nin skoru 3-2’ye getirmesinden sonra son dakikalar biraz sıkıntılı geçse de Fenerbahçe kazanarak en azından Şampiyonlar Ligi’ni garantilemeyi bildi.
Bu yıl taraftar görevini yaptı. Fenerbahçe ise sadece Şampiyonlar Ligi’nde üzerine düşen görevi yerine getirebildi. Aynı şeyi lig için söylemek ne yazık ki mümkün değil.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rıdvan Dilmen Arşivi