Mevlüt Özcan

Mevlüt Özcan

Bir ilaç bir can

Bir ilaç bir can

Cenab-ı Hakk’a namütenahi hamd olsun Müslümanlarda bir kıpırdanma var. Mü’min kardeşlerimiz gidişatı sorgulamaya başladılar. Hadiselerin neden ve niçinlerini öğrenme telaşı yayılıyor. Yeryüzünde neden hep Müslümanlar zulme maruz kalıyorlar? Bu hâl artık merak ediliyor oldu. Dünyada çok şeyler değişime gebe olmaya başladı.

Hıristiyan âlemi zulümde birleşiyor da Müslümanlar niye darmadağın diyor ehl-i iman kardeşlerimiz? Başımız nerede? Elin papası var, neden bizim liderimiz yok? Darmadağın bir hâldeyiz.

Müslümanlar kesiliyor, bombalanıyor, kaynakları göz göre göre ellerinden alınıyor, yurtları, yuvaları talan ediliyor. Yetmez mi bu zillet. Ümmet, dur demek için ayağa kalkıyor, elhamdülillah...

Kuruluşlarımız Türkiyeli Müslümanların yardımlarını mazlumlara, mağdurlara, ezilmişlere, imkanları talan edilmişlere ulaştırıyorlar, elhamdülillah...

Harekât başladı. Şimdi de “Şifa Plaformu İlaç Toplama Koordinatörlüğü” öncülüğünde 22 tane sivil teşkilat yanıbaşımızda estirilen terör zulmüyle, üzerlerine atılan bombalarla kolları, bacakları kopan Suriyeli kardeşlerimizin akan kanlarını durdumak için ilaç toplama harekâtına başladılar. Topladıkları yeni ilaçlar değil, evlerimizde kullanırken artan, kenarda bucakta kalan ilaçlarımızı bizden istiyorlar. Yetkili ve işin ehli olan eczacı ve hekimler bunları elden geçirecekler. Böylece işe yarayanlar Suriyeli kardeşlerimizi tedavi eden hekimlere ulaştırılacaktır.

Ne güzel bir çağrı: “Kullanılmayan ilaçlarımız ve tıbbi malzemelerimiz ile Suriyeli kardeşlerimize ilaç olalım” diyorlar Şifa Platformu Koordinatörlüğü’nde faaliyet gösteren kardeşlerimiz. Duymadık demeyin, asla duymazlıktan da gelmeyin.

Bu sese kulak verelim. Hemen faaliyete geçelim. Komşularımızı, dostlarımızı ve akrabalarımızı bu harekâttan haberdar edelim. İlaç toplamaya öncülük edelim.

İrtibat için

• 0532 203 32 74 – 0555 388 85 90

0534 551 78 22

• Suiş Cd. Halit Bey Sk. No: 4 Ümraniye/İstanbul

• www.sifaplatformu.org

[email protected]

Allah (C.C.) gayretinizi makbul eylesin...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mevlüt Özcan Arşivi