Asım Yenihaber

Asım Yenihaber

Almanya’nınki birdi, İsrail’in kaç Hitler’i var?

Almanya’nınki birdi, İsrail’in kaç Hitler’i var?

Biliyorum, bu yazıda İsrail ve Hitler geçiyor ya. Kesinkes “nefret suçu” kapsamına girer! Eğer İsrail’i övmüyorsanız, tabiî olarak ondan nefret ediyorsunuz demektir. Ya Siyonizmi alkışlayacaksınız, ya da suçunuzu kabulleneceksiniz. 

Bir dostum: İsrail’de hiç nefret suçu işlenmezmiş dedi. Çünkü nefret ettiklerini söylemektense öldürürlermiş!

Ey İsrail yetkilileri, konsolosu, şusu busu!

Hiçbir ırk veya kavim takdis veya tel’in konusu olamaz. Allah’ın âyetleridir bunlar. İsteseydi Allahüazimüşşan bütün insanları aynı kavimden, dilden, dinden, mezhepden, fikirden... yaratırdı. 

O zaman iyi ile kötü, güzel ile çirkin, hatta insan olanla olmayan nasıl ayırd edilirdi?

İnsana tefrik etmek gücü verdi Cenab-ı Allah. 

Hitler hangi kavme karşı olursa olsun o cürmü işlediyse, lanetlenmelidir. Nitekim belki de modern dönemlerin en çok lanetlenen kişisi o dur!

Hitler sırf Hitler olduğu için mi suçludur? Sırf Alman olduğu için mi? 

Bu soruların cevabını vermesi gerekenler İsrail yetkilileridir. Fakat onların bu soruya çoktan “Evet, Hitler Hitler olduğu için suçludur” veya “Hitler Alman olduğu için lanetlenmelidir” şeklinde verdiklerinden şüphe yoktur. 

Neden şüphe yoktur? 

Çünkü Hitler yapınca suç olan; İsrail yapınca derhal kahramanlığa inkılâp etmektedir! Şöyle söyleyelim: Hitler Yahudileri değil de, Fransızları veya Lehleri katliama tabi tutsa idi, bu kadar lânetlenir miydi? 

Bu sorunun cevabında da tereddüt etmiyorum! Evet yeryüzünde bazı kavimlerin, ülkelerin, otoritelerin öldürme, soykırım yapma hakkı ve yetkisi vardır! 

Sıralamada ilk yer İsrail’e ayrılmıştır. 

Onlar, keyifleri istedikçe Filistinlileri, Arapları, Müslümanları... bire kadar kırmaya yetkilidir. Bu sözde değil, fiilen kullanılan bir yetkidir. 20. yüzyılda İsrail uğruna veya İsrail’in katlettiği masum sivil insan nüfusu kaça baliğ olmuştur? 

Bunun istatistiklerine sahip değiliz. Fakat şunu hemen öğrenebiliriz: Kaç İsraillinin burnu kanatılmıştır!

İsrail’in yaptığı doğrudan sivillere yönelik katliamdır ve milletlerarası hukuk gerçekten işlese idi, bu ülkenin çok sayıda yetkilisi yargılanır, ağır cezalara çarptırılırdı. 

Bu katliama Amerika yetkilileri “savunma hakkı” olarak bakıyorlarmış. 

İsrail’i kime, hangi güce karşı savunuyor bu katliamcılar? 

Filistinlilere mi? 

Hele o başbakan olacak Hitler’in karesi hatta küpü adam “Arada çocuklar da kazara ölüyor” dememiş mi!

Bin kere nefret suçu sayılsa da: Yuh ervahına! Sen meskûn mahallere, şehirlere hedef gözeterek bombaları salla, sonra da çocukların kazara öldüğünü söyle! En galiz kelimeler bile sana sıfat olmaktan utanır!

Bunu Hitler yapar mıydı? Yapmamıştı! 

Bu yüzsüzlüğün en ileri derecesidir. 

Peki İsrail neden sivillere saldırıyor? Kendini savunacaksa Filistin’in askerî tesislerini hedef alması gerekmez mi? 

Elbette öyle. Fakat dünya âlem biliyor ki, Filistin halkının öyle imha edilecek bir askerî gücü yok. Bir tarafın mızrakları var, öbür tarafın atom bombası! Üç beş yılda bir, ortamı müsait bulan İsrail tatbikat kabilinden Filistin’e saldırıyor. Bunun için her zaman bir bahane bulunuyor. Malûm Filistinlilerin gözlerinin üstünde kaşları var, omuzlarının üstünde başları var, öyleyse öldür!

Yıldız Tilbe dinleyicisi değilim. Meğer türkü de söylüyormuş. Ancak türkü söyleyen birisi, yekden dosdoğru konuşabilir. O konuşmuş, Allah konuşanlardan, dilsiz şeytan olmayanlardan razı olsun!

O konsolos bozuntusuna gelince: Eğer diplomatsan, diplomatlığını bil! 

Bilmezsen, söylediklerinin misli sana gelir.

Gelelim, başlıktaki soruya. 

Almanya’dan bir Hitler geldi geçti. Ya İsrail’den? Masum insan kanına eli bulaşmamış Siyonist yetkili gösterin bana. Bunların derecesi, katlettikleri insan sayısına göre tayin edilir. 

İsrail ismi yerine “Hitleristan” denilse yeridir!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Asım Yenihaber Arşivi