Celâlettin Yünel

Celâlettin Yünel

Fethullah Gülen Şeytanlaştı

Fethullah Gülen Şeytanlaştı

Fethullah Gülen artık hoca vasfını kaybetmiş bir şeytandır. 

Nerden mi? Biliyorum!

Çünkü bir insanın bedduası ancak bu şekilde ortaya çıkar ve kendini şeytanlaştırır. Aklımızdaki şüphelerin hepsi ortaya çıktı. Artık aşikâr bir şekilde görüyoruz ki Türkiye’yi ayıran ve bölen faaliyetleriyle “hizmet” adı altında ülkemizi hezimete uğratmıştır.

***

Şeytan insana hangi günahları işlettirebilir?

Fethullah Gülen müritlerine hangi günahları işlettirdi?

İşte cevabı:

Şeytan Peygamber Efendimiz(s.a.v.) ile yaptığı konuşmasında, “Ya Muhammed bir insanı delalete sürüklemek için elimde bir imkân yoktur. Ben ancak vesvese veririm. Ve bir şeyi güzel gösteririm. O kadar! Eğer delalete sürüklemek elimde olsaydı, yeryüzünde “Allah'tan başka ilah yoktur ve Muhammed Allah'ın resulüdür” diyen herkesi , oruç tutanı ve namaz kılanı hiç bırakmazdım. Hepsini delalete düşürürdüm.” diyerek kendini tarif etmektedir açık bir şekilde.

Peki sizce Gülen’de tam şeytanın istediği şeyleri müritlerine yaptırtmadı mı?

Kendinizi askeriyede belli etmeyin, karılarınızın “başı açık olsa da olur” dedi.

Kendinizi belli etmeyin “gerekirse içki de içebilirsiniz” dedi.

Kendinizi belli etmeyin “dinsizlerin alacağı kadrolar yerine siz geçin sınav sorularını çalın” dedi.

Şeytan bir insana bunları yaptırabilir miydi?

***

Şimdi şeytanın vücut bulmuş hali olan bu adam sizce şeytanlaşmış değil midir?

İnsanların haklarını çalarak, insanlara günah işleterek Allah’ın emir yasaklarına muhalif hareket ettirerek insanları cehenneme sürüklemeye çalıştı ama neyse ki her şey gün yüzüne çıktı da bu insanların asıl amaçlarını gören gerçek müminler tevbe ederek bu şeytanın emir ve vesveselerinden kurtuldular.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde ünlü Spiritüalist Erol Sayik Tangut ile gerçekleştirdiğim röportajda daha önce fark edemediğim ve tespitini yapamadığım olaylar aklımda netleşti. Öncelikle daha önceden bir hocanın bu tür şeylere nasıl müsaade ettiğini düşünürken Tangut hocanın, “Fethullah’a ifitracı bir şeytan inmiştir. Yaptığı yalan ve iftiralarla vücudu ele geçirilmiş bir şeytan hükmündedir. Onun yalanlarına inanan ve aynı iftiraya kananlarında vücutları şeytan tarafından ele geçirilmiş durumdadır.” Sözlerinin ardından o şahsa inanmanın şeytanın peşinden gitmek olduğunu daha iyi fark ettim çünkü şeytanda bir zamanlar meleklerin hocası hükmündeydi ve kibir batağına düştükten sonra peşinden giden olsaydı eğer onlarda şeytanlaşacaktı.

Fethullah Gülen’in emirleri şeytan tarafından kendisine söyletilmektedir ve şu an FETÖ mensupları şeytana inanıp ona ibadet etmektedirler. Bu yanlışın içinde olan herkes artık tevbe ederek Allah’a sığınmalı ve dua etmelidir.

Son olarak, Fethullah Gülen’i hala bir hoca olarak gören ahmaklar unutmayın şeytanda hocaydı ama Allah’a karşı çıkana kadar. Bu yüzden kendinize gelin ve şeytanın bu tuzağından kurtulun… Vesselam…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Celâlettin Yünel Arşivi