Celâlettin Yünel

Celâlettin Yünel

FETÖ beddua etmeye devam ediyor

FETÖ beddua etmeye devam ediyor

Amerika’da villasında rahat bir hayat süren cani terör örgütü FETÖ’nün lideri Fethullah Gülen hala Türkiye’yi karıştırmak için insanları galeyana getirerek beddua etmeye devam ediyor. Hayırlı bir duası olmayan hoca görünümlü şeytan internet üzerinden yayınlanan videolarında her geçen gün bedduasını yenileyerek insanların bedduasına amin demesini bekliyor.

Dünya’yı örümcek ağı gibi saran şer odakları masum Müslümanların kanına girerek onları bir yılan gibi zehirleyerek vatanına, milletine düşman ediyor. Vatan nedir bilmeyen hoca görünümlü bu şeytan uşağı Amerika’dan bedduasına devam ediyor.

Masum insanların evine ateş düşürdüğü yetmiyormuş gibi bir de kalkıp o insanları telkin ederek her dönem Müslümanların çektiği sıkıntılara göndermede bulunuyor. Milletine ve devletine hain yetiştiren bu şerin başı Gülen kendi evinde baharı yaşarken cehennem ateşine sürüklediği müritlerine çektikleri acının kendilerine zevk verdiğini düşünüyor. 

Şeytanlaşan Gülen masum Müslümanların acılarından inlemelerinden zevk alarak onların duygularıyla mutlu oluyor ve çevresindeki toz pembe bulutları yerleştirenlerle okyanus ötesinden gurbet , vatan sevgisi edebiyatı yapıyor.  Vatanı ele geçirmek için bin takla atan Müslümanların akıllarını kör eden duygularını karartan bu din tüccarının en kısa zamanda Türkiye’ye getirilerek Ankara’da Demokrasi Meydanı’nda asılması gerek.

*

Gülen’e sormak istiyorum bu kadar insanın evine ateş düştü, önleri kesildi, hiçbir şey olamadı RAHAT mısın?

*

Masum insanlar evlerine senin yüzünden evine ekmek götüremiyor mutlu musun?

*

Sen Amerika’da rahat villanda uyurken burada insanlar can çekişiyor mutlu musun?

*

Sırf Müslümansın diye sana inanan ve Efendimiz’in nam-ı celilini kullanarak, Allah kelamı kullandığın için sana inanan insanlar şuanda hapishanelerde senin oyununa alet oldukları için pişmanlıklarıyla kendilerini yiyip bitiriyorlar rahat mısın?

*

Ey bu topraklarda en tesirli bedduayı edip de kendi milletini ateşler içinde yakan şeytan Gülen ve uşakları Allah bunun en acı şekilde sizden hesabını soracak ve şehit ettiğiniz kahramanların kanlarında boğulacaksınız…Vesselam...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Celâlettin Yünel Arşivi