Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

Yanlış rotasyon

Yanlış rotasyon

Rotasyon zamanıydı doğru. Ama şampiyonluk yarışında kredinin olmadığı bir dönemde bu kadarı fazlaydı

Fenerbahçe'de rotasyon zamanıydı doğru. çünkü oyuncuların üzerine çok yük binmişti. Uzun seyahatler takımı yormuştu. önce Rize deplasmanı, ardından büyük efor harcanan Sevilla sınavları nedeniyle kadroda değişiklikler normaldi. Ama şampiyonluk yarışında kredinin olmadığı bir dönemde bu kadarı fazlaydı.

Stoperde Yasin veya Can'dan biri oynat, doğru. Ama yanlarına Edu veya Lugano'dan biri koy. Bir tecrübeli, bir tecrübesiz yap. önde Semih ile İlhan yan yana başlıyor. Oynat, Alex, Kezman veya Deivid'ten birini. Yani ratasyon yaparken, komple değişiklik doğru değildi. Zirve yarışının en kızıştığı bir dönemde Fenerbahçe'nin Bursaspor karşısında maçın başında yakaladığı iki pozisyon dışında tehlikeli atağı yok.

Zico'nun hediyesi
Maçı Bursaspor takımı hak ederek kazandı. Ama Zico'nun da hediyesi vardı. Antrenör eleştirmek kolaydır. Ancak ben Zico'yu mağlup olduğu için eleştirmiyorum. Kezman uzun süre sonra kendini bulmuş, morallenmiş. Niye onla başlamıyorsun. İki tane çaylak stoper oynatıyorsun. İşte böyle olunca eleştirmek zorunda kalıyoruz. Hele hele 1-0 geride iken Alex giriyor, forvet çıkıyor.
Sonuçta Fenerbahçe büyük bir yara aldı. çünkü bir tane rakibi yok. üç tane var. üstelik bir de rakiplerinin sahasına gideceksin. Galatasaray yenerse fark dört puana çıkacak. Ve mesafe kısaldı.
Fenerbahçe takımında oynamayanların hazır olmadıklarını, çabuk havlu attıklarını dün gördük. Futbol ciddi bir oyundur. Bu unutulmamalı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rıdvan Dilmen Arşivi