Nerede o ülkü devleri?

Nerede o ülkü devleri?

MHP'nin hiçbir zaman Ülkücülere reva görülen zulüm ve işkencelerin hesabını sormak gibi bir davası olmadı.
Çünkü MHP yi hiçbir zaman ülkücüler yönetmedi.
12 Eylül’den önce vatan-Millet edebiyatıyla ateş çemberine sürülenler, hem hapishanelerde hem de dışarıda yalnız bırakıldılar.
Dünün solcuları bugün holding yönetiyor.
Dünün ülkücüleri ise kendi imkanlarıyla bir yere gelen birkaç istisnanın dışında orda burada işçilik, amelelik veya küçük esnaflık yaparak hayat mücadelesi veriyor.
12 Eylül’ün ağına takılanların başka iş yapma imkanı yok. Sabıka kayıtları silindi ama arşiv kayıtları duruyor. Bir işe müracaat eden bir Ülkücü’den arşiv kaydı istendiğinde her şey bitiyor.
Sabıka kayıtları da ANASOL-M hükümeti tarafından değil, bu hükümet tarafından kaldırıldı.
MHP ye ise Rahşan Ecevit’in peşine takılarak PKK ya yardım ve yataklık edenleri affetmenin dayanılmaz hafifliği(Yoksa şerefi mi desem) düştü.
Bugün başımızda APO diye bir bela varsa, bu bize biraz da devlet Bahçeli’nin hediyesidir.Apo yakalanınca Apo’yu assın diye iktidara getirilen MHP, tam tersini yaparak Apo yu idamdan kurtararak milleti darağacına çekti. MHP tabanını tenzih ederim.Bahçeli’nin bu dirayetsizliğinden ne kadar bizar olduklarına yakinen şahidim.
Şimdi bir defa daha millet darağacına çekiliyor.
Genel seçimde Bahçeli’nin sağa sola niçin ip attığı da anlaşılıyor böylece. Herkesin Apo’nun boynuna geçecek diye düşündüğü ip, milletin boynuna geçiriliyor.
MHP 90 lı yıllardan itibaren Ülkücülünün ruhunu, manasını yok etmek üzere dizayn edilmiş,balans ayarı yapılmış bir partidir.
Bunu Bahçeli ve kurmaylarının siyaset tarzından anlamak mümkün.
Bir çok ilde Eminağa oğlu, sabih Kanadoğlu ve Süheyl Batum üçlüsünün oluşturduğu hukuku ters yüz etme konferanslarına en çok MHP yöneticileri rağbet ediyor. Geçen hafta Manisa’da ki konferansa MHP il yönetimi tam kadro katıldı.Eski MHP olsa bırakınız katılmayı, katılımı azaltmak için ne yaparız diye düşünürlerdi.
Darbecilere, Hukuku, milli değerleri yok etmek için kullananlara,işkencecilere, ülkücü katillerine destek olanın ülkücülüğü milliyetçiliği kalır mı? 9 Ülkü devini kim astı,12 eylül cuntacıları asmadı mı? Binlerce ülkücüyü işkence hanelerde kim kan revan içinde bıraktı. Kurumahmutoğlu’nu başındaki namaz takkesinden dolayı Mamak’ta kim şehit etti?Bırakınız ülkücülüğü, birazcık vicdanı,azıcık vefası olan bu darbe düzenine evet demez.
Cuntacıları koruyan, onların suç ortağıdır.
Başörtüsü, kuran kursu, katsayı yasakçılarına arka çıkan, bu günah ve vebalin şerikidir.
Ülkücü, boynuna yular takılıp, oraya buraya sürüklenecek adam değildir.
Ülkücü yüreğine Allah ve Resulü’nün sevdasını takmış adamdır. Gideceği yer de sadece o sevdanın götüreceği yerdir.Bahçeli ve MHP eliye yürütülen bu ruhsuzlaştırma,ülkücülüğün içini boşaltma gayretine dur diyecek olan da yine ülkücülerdir.MHP ye bu kadro değil ülkücüler yakışır.Tabi eğer bu dediğim ölçülerde ülkücü kaldıysa.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi