Mehtap Yılmaz

Mehtap Yılmaz

Hakan Fidan’ı içeri tıkmayı başaramadılar!

Hakan Fidan’ı içeri tıkmayı başaramadılar!

Hadi oradan! İfadeymiş! Milleti geri zekâlı yerine koymayın! Hatta “sobe”!

Çıkın inlerinizden! Bakın halk, “Kral çıplak” diye haykırıyor! İyot gibi açığa çıktınız işte!

Uydurduğunuz MİT-KCK ilişkisi Hakan Fidan’ın değil bizzat sizin eseriniz! Artık saklanamazsınız! PKK’yı kurduran da, Hizbullah’ı kurdurarak PKK’yı kontrol altında tutmaya çalışan da sizsiniz! Ne zaman kaos murat ettiyseniz PKK imdadınıza koştu! Binlerce vatan evladını ölüm oyununuzda figüran olarak kullanıp katlettiniz!

Uludere’de amacınız Fidan’ı etkinsizleştirmekti sadece. Çünkü Fidan sizden değildi. Boynunu tasmanıza eğmedi! Bedel ödemeyi göze alarak sizden yana değil, halktan ve haktan yana durmayı tercih etti! Sizin menfaatlerinizi değil, milli menfaatleri gözetti. Yani sizin gibi çakma değil, gerçek bir vatanseverdi!

Bu yüzden hiç bahane etmeyin, medyaya sızdırdığınız Oslo görüşmesini! Hakan Fidan’ı ifadeye çağırmak falan değildi kastınız! Bal gibi de, içeri tıkmak, sonra da halka rağmen haklamaktı. Ama şükürler olsun Başbakan bu tezgâha gelmedi! Fidan’ı kurtlar sofrasına garnitür etmedi! Aslanlar gibi karşınıza dikildi! Size meydan vermedi!

Demek ki her kuşun eti yenmez!

Bu böyle biline! “Gırç” diye boğazınıza oturur kimileri!

Hakan Fidan için kurduğunuz kurt kapanına kendiniz yakalanır, sonra da bas bas bağırırsınız işte!

Yeter ki yürüdüğün yolda dürüst ve samimi ol Hakan Fidan! O’na inan ve sarıl! Bırak “Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar?”

Allah’tan başkasından korkma! Çünkü Allah her şeye gücü yetendir! Kötülerin kurdukları o çetrefilli tuzakları bozduğu gibi başlarına geçirir! Kurdukları düzenin altını üstüne getirir!



Bazı okuyucular haklı olarak soruyor: “MİT’in PKK içindeki istihbarat ekibi deşifre oldu. Onlarca yıllık emek heba oldu. Peki, bunun hesabını kim verecek?”

İdrak yolları iltihaplı kesimin, dış politika ve ülkedeki terör sorununa sazanlaması kaçınılmaz olarak bu sonucu doğurdu! Her zaman olduğu gibi, derin ve karanlık güçlerin hesabını hep birlikte ödeyeceğiz! Çünkü adisyon masamıza çoktan konuldu!

Bu idrak yolları tıkanmış güruh da bu komplonun adını paşa paşa vatan sevgisi koyacak! Geçmiş olsun!

CHP MEYDAN MUHAREBESİ

TBMM’deki meydan muharebesi futbol sevenleri ekran başına kilitledi! CHP kurultaylarındaki dövüşçü ruh, bu kez TBMM’de açığa çıktı! Bir önceki dönem CHP kurultaylarında birbirlerine taarruz ediyorlardı. Masalar, sandalyeler havada uçuşuyordu. Tamamen genetik devamlılık olayı yani…

TBMM kıyafet yönetmeliği CHP’deki bu ruha dar geliyor! Bence daha rahat ve dövüş sanatına uygun kıyafetler tercih edilmeli! Vekillere, olası bir muharebe esnasında birbirlerini çizmesinler diye de tırnakları kısa kesme zorunluluğu getirilmeli! Ellerine de su baloncuklu tabancalardan verilmeli! En azından can yakmayan ve savaşı keyfe dönüştüren bir saldırı sistemi!

Herkese lolo, bize de mi lolo Kılıçdaroğlu?

Sazanlığın sonu… Ama bu sana yakışmadı Sayın Kılıçdaroğlu! MİT’çiler diye yazılan notu Çiller diye okuyan sensin! Ama yürekli bir parti başkanı olamadın! Suçu arkadaşlarının omzuna bırakıp sıyrılabileceğini sandın! Ama yemedik! Gerçi senden bir kez olsun yüreklice davranmanı beklerdik! Sağına soluna bakmadan “Yanlış okudum” demeni! Ama olmadı. Bu yüzden seni korkak, hatta kaçak başkan ilan ettik!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mehtap Yılmaz Arşivi