Asım Yenihaber

Asım Yenihaber

Dikkat! Öldürür!

Dikkat! Öldürür!

İsrail için böyle bir ikazı, coğrafya kitaplarına, atlaslara mutlaka koymak lâzım. İsrail’in adı geçtiği yerde kocaman bir “dikkat öldürür” ibaresinin mutlaka bulunması gerekiyor. Bu “sigara sağlığa zararlıdır”dan da mübrem bir ihtiyaç…
Evet İsrail gene ve tekrar öldürüyor! Her seçim döneminde depreşen katliam nöbeti yine tuttu!
Çoluk çocuk, yaşlı, kadın demiyor…Öldürürken ayırımcılık gütmüyor!
Çocuk öldürmede İsrail mi, yoksa PKK mi daha önde?
Doğrusu bunu pek bilemiyorum. Fakat, son bir yıldır bu iki azılı bebek kaatiline bir yenisi eklendi: Suriye’nin Esed’i!
Bölgenin üç katliam makinası birbirine paralel çalışıyor. PKK’nin değişmeyen efendisi İsrail. Bunda hiç tereddütüm yok. Türkiye’nin sıkıştırılması, İsrail’in rahatlatılması demek. PKK’nın son zamanlarda gemi azıya almasının en temel sebebi bu. “Biz saldıralım, efendimiz rahat etsin!”
“İsrail nasıl bir Suriye isterdi?” sorusunun cevabı, “Bugünkü gibi bir Suriye” olabilir.
İsrail öldürerek kazandı! Bugüne kadar İsrail’i yönetenlerin kaahir ekseriyeti zamanında tedhiş-terör örgütlerinin elebaşıları idi. Onlar öldürdü, batılı hâmileri önlerini açtı. İsrail böyle kan ve ölüm üzerine kuruldu. Daha sonra da onlar öldürdükçe, toprakları genişledi. ABD’nin, Avrupa’nın teşvik ödülleri hep İsrail’e idi.
PKK da bu modeli tatbik etmek istiyor!
Öldürerek, kan dökerek iktidara yürümek istiyor. İsrail’I kuran teröristlerin yolundan gidiyor. Fakat hâmileri henüz onların başına devlet kuşu kondurmadı!
Esed Suriye’nin demokratikleşmesi hâlinde kendisinin ve bâtıl mezhebinin iktidardan düşeceğini bildiği için, İsrail’in öldürme ipine sarıldı. O da öldürerek iktidarını sürdürmeye çalışıyor.
Filistin’de akan kan, bütün Türkiye’de şiddetli infiale sebep olur. Basın yayın kuruluşları da ona göre konuyla ilgilenir.
Tabii ilgilenmeme “hürriyeti” var!
“Hürriyet” bu hürriyeti evvelsi gün sonuna kadar kullanmıştı. Birinci sayfaya baktım, İsrail’in hunhar saldırısı ile ilgili bir şey göremedim. Acaba benim gözlerimde mi bir kusur var?
Dünkü birinci sayfaya idareten bir şeyler koymuşlar.
İsrail dağda terörist beslediği gibi, şehirde de medya adamları besliyor. İkisi de neticede “hizmet sektörü”. Biri öldürecek, diğeri ise İsrail’in öldürdüğünü en azından görmeyecek. Tabii daha fazlasını da yapabilirler!
İsrail bu coğrafyada kaldıkça kan ve terör bitmez. Bölge halkları Filistin’deki Yahudi varlığını kabul etse bile, İsrail bu bölgede yerli halkın varlığını kabul etmiyor! ABD’den gelen yüksek askerlik teknolojisiyle, dışarıdan gönderilen Yahudi parasıyla saldırganlığını sürdürüyor.
Barış İsrail’in tükenmesi demek!
Savaş tehdidi ile, savaşarak varolan bir devlet!
Başka hiçbir şekilde var olamayacak olan bir cinayet devleti!
İşi öldürmek olan cinayet şebekesi!
“Dikkat! Öldürür!”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Asım Yenihaber Arşivi