Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen

Sıradaki darbe Everton'dan

Sıradaki darbe Everton'dan

Hafta içi oynadığı maçta Portsmouth'a iki puan bırakarak liderliği kaybeden Arsenal, iç sahada rakiplerine geçit vermeyen Everton karşısında da takılabilir. önerim beraberlik


İngiltere Premier Lig'de hafta sonu oynanacak maçlarda sürpriz beraberlikler çıkabilir. Birmingham yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor, Fulham ise daha fazla kaybetmek istemiyor. Güçleri birbirine denk iki takımın maçında beraberlik sürpriz olmaz. Aston Villa karşısında iki puan bırakan ve zirve yolunda büyük yara alan Chelsea, cezayı Newcastle United'a kesecektir. Bu maç için tercihim banko 1.
Son iki maçını kaybederek eski mutsuz günlerine geri dönen Middlesbrough'a, Portsmouth deplasmanında da şans tanımıyorum. İç sahada gol bulmakta zorlanmayan Tottenham da, dış sahada bekleneni veremeyen Reading'i mağlup eder. Arsenal'in kaybetmesiyle liderliğin yeni sahibi olan Manchester United ise West Ham deplasmanında takılabilir. Bu karşılaşmada beraberliğin sürpriz olmayacağını düşünüyorum. Son haftalarda takılan Arsenal, zorlu Everton deplasmanında puan bırakabilir.


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rıdvan Dilmen Arşivi