Kerime Yıldız

Kerime Yıldız

Sezmekden ve Süzmekden Mahrum Sazanlar

Sezmekden ve Süzmekden Mahrum Sazanlar

Adamın birisi,  gayet kolay cevabı olan sorular soruyormuş. Karşısındaki de inanılmaz alakasız cevaplar veriyormuş. Her seferinde de "Gene sor, gene sor" diyormuş. Soru soran, artık, konuyu kapatmak için şöyle bir şey  sormuş:

- Beş harfli bir balık çeşidi. Baş harfi s, son harfi n, üçüncü harfi z.

Bizimki sevinçle ellerini çırpmış:

-Buldum buldum. Sezon balığı.

Bu  fıkra uymazsa diye, daha klasik bir şey anlatayım.

Hoca teyemmümü anlatmış. Adamın biri sormuş:

-İyi de hocam, su bulamazsak ne yapacağız.

Gezi zekalının birinden, Gani Müjde konulu yazımla ilgili bir mail aldım. Aynen paylaşıyorum:

"özlem ertürk <[email protected]>

Sen ne biçim kadınsın!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0_vn6Hd5EsM  AL izle bu videoyu! Ama bu da komplo değil mi? Dış mihrak!! Allahım sizlerin kahretsin! BAk bak bu video da tekbir getirerek, Allhın adını ağızlarına alarak kadının donunu sokak ortasında soyuyolar!!!! Bu da mı yalan??? Montaj mı? ?İftira mı? Haber yeni dönüyor belki de eskidir belki yeni, tecavüz edildi deniliyor belki de edilmeye teşebbüs edildi. Ama sonuç; Yüce Allahın adı ile onca adamın arasında kalmış bir kadına işkence ediliyor! Dövülüyor ve çamasırları çıkıarılıyor ve o iğrenç iş belki de vuku buluyor!!

Peki bu haber?? Tarihine bak okurken! TArih 2012 yani Mısır gayet yerli yerinde. Mursi gelmiş, halk mutlu "demokrasi" ile Mursilerini tepelerine getirmişken dünya gündemine bomba gibi düşen haber!!!! Bugün değil yani 1 yıl önce!!

(Sözkonusu Milliyet haberinin linkini de göndermiş K.Y.)

Peki bu yasayı parlementoda görüşen kim?? Müslüman kardeşler!!!

Şimdi sen nasıl bir kadınsın  ki? Pazardan  penise benzeyen meyvelerin alınmasını (nasıl bir hayal gücü ise muz, patlıcak, kabak vs vs) kadınların denize girmesini yasaklamaya çalışan, Ölmüş karısını becermeyi yasallaştıran, SAPIK Mursi yi nasıl savunursun!!

İşte sen böyle savunduğun için o meydan da binlerce MASUM KATLEDİLİYOR!!! Sizin gibi kışkırtanlar nedeni ile Mısır da Libya da suriyede dünyanın her yerinde binlerce masum ölüyor!, annelerinin memelerinden süt emen masumlar neye uğradıklarına şaşırıyor, anneler ölüyor! evlatlar ölüyor!! Dini kullanıp kışkırtan sizler yüzünden!!

Rabbim tez vakitte gereğini yapar inşallah!"

***

Adı Özlem Ertürk'müş. Doğru mu, değil mi, takma isim mi bilmiyorum. Önce, bu hakaret için şikayet etmeyi düşündüm. Sonra vazgeçtim. İbret-i alem için herkes okusun. Beyni iğfal edilenlere ne anlatsanız boş. İnternetde seyrettiği ne idüğü belirsiz bir videoyu ve yalanlanmış bir haberi kaynak gösteren birine ne anlatabilirsiniz ki.

Özlem Hanım, size kıyak geçeceğim. Bir balık çeşidi diyorum. Beş harfli diyorum. Birinci harfi s, ikinci harfi a, üçüncü harfi z, dördüncü harfi a ve son harfi n, diyorum.

Efenim? Duyamadım.

Sezon balığı mı dediniz?

Benden bu kadar. Bir de bize badem ıq'lu diyorlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Kerime Yıldız Arşivi