Mehtap Yılmaz

Mehtap Yılmaz

Davutoğlu, Fidan düşmanı W.S.J. kaplamalar

Davutoğlu, Fidan düşmanı W.S.J. kaplamalar

Akıllarının kıblesi Wall Street Journal bu insanların. İç siyasetten, dış siyasetten anladıkları bu! Neo-conların borazanı W.S.J. ne diyorsa, o! Gerisi fasa fiso…
W.S.J as dediyse asacaksın. Kes dediyse keseceksin. Hakan Fidan’ı “ye” mi dedi? Yiyeceksin… Ahmet Davutoğlu’nu “ez” mi dedi? Ezeceksin… Başbakanı “üz” mü dedi, üzeceksin… Aksi halde öyle veya böyle kaçarın yok, fişlenirsin.
Çapları bu çünkü… Tamamı W.S.J kaplama adamlar bunlar. Aşağılık kompleksleriyle tutum geliştiriyorlar.
İsrail&ABD odaklı bir Ortadoğu siyaseti yürütmediği için, boynuna neo-con tasması takamadıkları için Ahmet Davutoğlu’na düşman oldular!
Alman ve neo-con ittifakına karşı basiretli bir Kuzey Irak stratejisi, şahsiyetli bir Kuzey Suriye siyaseti geliştirdiği için Hakan Fidan’ı hedefe koydular. İsrail’in istemediği adamı, neo-con ağzıyla İrancı diye yaftalamaya kalkıştılar!
Hakan Fidan üzerinden, Başbakan’a racon kesmeye kalkıştılar.
Şimdi de her fırsatta memleketi türbülansa sokmaya çalışıyorlar!
Dedim ya W.S.J kaplama, şahsiyet yoksulu, kifayetsiz muhteris kafalar bunlar!
İsrail&ABD’ye, neo-con Alman ittifakına yaranmak için, Ahmet Davutoğlu’nun üstün başarılarını, Hakan Fidan’ın Ortadoğu’daki şahsiyetli duruşunu, görmezden geliyorlar!
Amaçları, direk olarak hedefe koymaya cesaret edemedikleri Başbakan’ı, siyaset sahnesinden silerek, siyasetin kumanda masasına neo-conları oturtmak! Eski, kırmızı-derin devletin yerine, yeşil neo-derin devleti ikame etmek. Küresel sermayenin dişlerini, memleketin şah damarına geçirmesine uygun koşulları hazırlamak…
Bu konuda çıldırmış durumdalar ve yapamayacakları hiçbir şey yok. Örneğin şimdi, Yahudi entrikalarıyla, Hakan Fidan’a kin kusan CIA ve MOSSAD’ın, sözde Hakan Fidan’a gizlice destek verdiğini iddia ediyorlar. Aksini düşünen bizi saflıkla itham ediyorlar. İrtifa kaybediyorlar. Çukura iniyorlar. Divaneleşiyorlar.
Bu kadar acizler işte… Bizim organik denyolar, Ahmet Davutoğlu ve Hakan Fidan’a karşı bu kadar çaresizler! Onların bu sefil muhalefeti, üç dev adama karşı tüy kadar hafif geliyor. Zarar vermeye güç yetiremiyorlar!
Başbakan, Ahmet Davutoğlu, Hakan Fidan demir leblebi gibi… Yemeye çalışanların dişlerini kırıp, midesine gömüyorlar!
Dua edin, mücadele edin… İsrail’in dizlerini kıran, neo-conları aciz bırakan bu dev adamları Allah muvaffak etsin!
Mesele AK Parti Meselesi değil, memleket meselesi…
Gezi İşgali gösterdi ki, bu basit bir iktidar mücadelesi değil, memleket meselesi. Sadece AK Parti iktidarı üzerine oynanan bir oyun değil, Türkiye üzerine oynanan bir oyun!
Ortadoğu ülkelerinin sokaklarında akan kan, bu kanlı oyunun delili…
Bu yüzden bu mesele, bir iktidar meselesine indirgenmeyip, bir memleket meselesi olarak değerlendirilmeli.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mehtap Yılmaz Arşivi