Mustafa Çelik

Mustafa Çelik

CIA’nın bölgesel kalem gerillaları

CIA’nın bölgesel kalem gerillaları

Halkı Müslüman veya halkından Müslüman olan ülkelerde Şeytan Amerika’nın, kanlı İngiliz’in, katil İsrail’in âli menfaatlerini koruyan ve kollayan, emperyalist stratejilerinin, plan ve projelerinin Müslümanlar nezdinde kabul görmesi için kalem oynatanlar, “CIA’nın Bölgesel Kalem Gerillaları”dır. Bunlar aynı zamanda aramızda dolaşan “Şeytan Amerika’nın İntikam Timleri”dir. Genelde İslâm coğrafyasında, özelde ise ülkemizde Şeytan Amerika’nın ürettiği maskeli tiplerin başında “CIA’nın Bölgesel Kalem Gerillaları” gelmektedir. Bunlar da biz Müslümanlar için düşmandan sayılırlar. Bu düşmanlarımızı tanımak, onların saldırıları karşısında tedbir almak, Rabbimizin bizden istediği azad kabul etmez ödevlerdendir.

“Düşman topluluğunu izlemekte gevşeklik göstermeyin. Eğer siz acı duyuyorsanız, kuşkusuz onlar da sizin acı duyduğunuz gibi acı duyuyorlar. Üstelik siz Allah’tan onların ümit edemeyecekleri şeyleri umuyorsunuz. Allah, hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.” (Nisa Sûresi/ 104)

Gevşeklik yok. Düşman CIA da olsa, bir başkası da olsa mutlaka takib edilecek. “Âlem-i İslâm, mîsak-ı millimizdir; her karesine İslâm’ın hâkim kılınması, her karışının muhafazası bu mîsakın gereğidir. Mîsak-ı millimiz, Ahd-ü mîsakımızdandır. Bizi bir ırkı, bir bölgeyi defeleyen mîsak-ı milliler değil, Ahd-ü mîsak bağlar. Vatanımızın sınırı, imanımızın sınırıyla doğru orantılıdır.”  Müslüman olarak bizi dünya Müslümanlarından habersiz kılmaya çalışan, Âlem-i İslâm’ın dışına sürükleyen yazarlar ve çizerler, CIA’nın içimizde dolaşan Kalem Gerillalarıdır. Onlar, Şeytan Amerika’nın maaşa bağladığı kalemli haysiyet cellatlarıdır. Bu ülkede “Haysiyet Cellatlığı”nı  yapan bütün yazarlar, CIA’nın Bölgesel Kalem Gerillalarıdır. 

CIA, Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı’dır. Bir anlamda Enformatik Cehalet’in Anamerkezi’dir. Dünyayı Amerikan iradesi ve idaresi doğrultusunda süper bir market haline getirerek tek elden idare etmek, bu merkezin ana misyonudur. CIA denildiğinde; Şeytan Amerikanın iradesi ve idaresi menfaatına plan ve proje yapan, tuzak kuran, milletleri, devletleri birbirine düşüren teşkilat akla gelmelidir. Müslümanların yaşadıkları memleketlerde bu merkez tarafından  şartlandırılıp kiralanmış hafızalar var. Beyinlerini, zekâlarını CIA’ya kiraya vermiş yazarlar ve çizerler vardır. Bu şartlandırılıp kiralanmış hafızalar vasıtasıyla Amerikan gizli istihbarat örgütü CIA, Türkiye’nin nüfusunu saymış. CIA’nın halkımızı sayması, çeşitli ayrıntılı bilgiler elde etmesi, Şeytan Amerika’nın ülkemizin kurumları ve kuruluşları üzerindeki iradesini muhkem kılmak içindir.

Genelde İslâm coğrafyasının, özelde ise Türkiye halkının etnik, dinî, mezhebî ve meşrebî farklılıkları, sınıflar arasındaki çelişkiler vb. durumlar, küresel emperyalistler açısından çok önemli fay hatlarıdır. Küresel Emperyalistler bu önemli fay hatları üzerinden sosyal ve siyasal depremleri gerçekleştirirler. Bu depremleri gerçekleştirmek için kiraladıkları seyyar kıbleli Kalem Gerillaları vardır. Bunlar Televizyonların, Radyoların, Gazete ve Dergilerin önemli yerlerini işgal etmiş bulunmaktadırlar.

Amerika’nın, İsrail’in, İngiliz’in Müslümanlara olan düşmanlığını unutturan bütün yazıların sahipleri CIA’nın Bölgesel Kalem Gerillalarıdır. Amerika’da Human Rights Watch adlı kurumun düzenlediği “Hellmann Hammett ödülü” adı altında bazı gazetecilere, yazarlara dolarlar dağıtıldı. Hatta bu dolarları alanların arasında kendilerine tefsir hocaları diyenler bile vardır. Bunun için diyoruz ki; Mübtedî birisinin mealini, müctehitlerin eserlerinden daha âli gören yazıların sahipleri de CIA’nın Bölgesel Kelam Gerillalarından sayılırlar. Çünkü bunlar da Müslümanları köksüz kılmanın kavgasını veren kökten dinsizlerin işlerini kolaylaştırmaktadırlar. Müslümanların kalem kaymaları, müşrik ve münkir cephenin kaymaklarıdır. Onlar bu kaymaklarla beslenirler. Şeytan Amerika ve avaneleri İslâm topraklarında silah gücüyle kazanamadıkları savaşları kalem gücüyle kazanma yolunu tercih etmiş bulunmaktadırlar. Bunun için de Şeytan Amerika CIA’nın vasıtasıyla Bölgesel Kalem Gerillalarını görevlendirmiştir. Herkes buna göre tedbirini alsın ve teyakkuza geçsin. “Su uyur düşman uyumaz!”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Çelik Arşivi