Serdar Arseven

Serdar Arseven

Kenan Kıran Yine “Doksana” Gönderdi!..

Kenan Kıran Yine “Doksana” Gönderdi!..

İsrail Başkonsolosluğu Yeni Akit’in “Siyonist Soykırımı”na karşı çıkış tonundan rahatsız olmuş!..

 “Paralel gazeteler”den zerre şikayetleri yok!..

“Otorite” gayet memnun!..

“Şalom sana Paralel Devlet!”

“Şalom” demişken.

Malûm, Şalom, “Selam” demek.

“Selam Örgütü” de, takibini paralelcilerin yaptığı bir İsrail uydurması!..

İHH Başkanı Bülent Yıldırım’ı Mavi Marmara Katliamı’ndan sonra sorguya çeken İsrail’in üniformalı teröristleri “Selam örgütü ile bağlantın ne?” diye sormuşlardı.

Amma “organize işler” değil mi?..

Allah kem gözlerden muhafaza eylesin;  müthiş bir Haber Merkezi’miz var.

Haber Müdürümüz Kenan Kıran’ın liderliğindeki ekip müthiş işler çıkartıyor; Siyonistler ve uzantılarını hop oturtup hop kaldırtan haberlere imza atıyor.

Kenan Kıran’ın son haberini görmüşsünüzdür.

Ben “Dur bakalım,  buna ne diyecekler!” diye takip ettim.

“Tısss!”

“Twitleri katlamak” yerine “sessiz kalmayı” tercih eylemiş durumdalar.

Aferin!..

Ses çıkartamadıkları “haber” neydi?..

Şu:

“PARALEL EMNİYETÇİLER SİYONİST’E ÇALIŞMIŞ!”

“Paralel devlet yapılanmasının; aralarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başdanışman Mustafa Varank, Danışman Sefer Turan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk’ün de bulunduğu kişilerin dinlenmesi ve teknik takiple izlenmesi için uydurduğu “Selam Terör Örgütü” soruşturması terörist İsrail’in güvenliği için başlatılmış!!!”

“Paralel devlet yapılanmasına yönelik soruşturmada gözaltına alınan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Eski Terörle Mücadele Şube Müdürü (xx), İslami duyarlılığa sahip kişilerin Filistin’i destekleyen ve İsrail’i protesto eden 31 basın açıklamasını suç saymış ve Selam Terör Örgütü soruşturmasının başlaması için gerekçe yapmış.”

Evet…

Kenan Kıran imzalı haberin özeti bu;

Duyarlı Müslümanlar, İsrail terörüne tepki niteliğinde gösteriler, basın açıklamaları  yapıyor.

Paralelin Emniyetçileri, bunları “tehdit” unsuru olarak ele alıyor!..

Dert “İsrail’in güvenliği!..”

“Paralelci”lerin “suç” olarak niteledikleri eylemler de sıralanmış  haberde.

Bakın İsrail’e karşı ne “suç”lar işlemiş duyarlı Müslümanlar: 

İsrail’e karşı suç 1-) 

11 Mayıs 2010: İsrail’in Türk vatandaşı İzzet Şahin’i 15 gün gözaltında tutması bazı sivil toplum kuruluşları tarafından protesto edildi.

İsrail’e karşı suç 2-)

26 Ağustos 2011: Mazlum-Der ve bazı sivil toplum örgütleri, “Dünya Kudüs Günü” dolayısıyla İsrail Büyükelçiliği Konutu önünde “iftarlı” eylem yaptı. Konutun bulunduğu Atatürk Bulvarı Seğmenler Parkı önünde toplanan gruptakiler, “Her Müslüman bir kova su dökse İsrail’i sel alır” yazılı pankart açıp İsrail aleyhinde ve Filistin lehine sloganlar attı.

İsrail’e karşı suç-4)

18 Ağustos 2012: “Dünya Kudüs Günü” dolayısıyla Özgür Kudüs Platformu tarafından Fatih’te gerçekleştirilen meşaleli eyleme katılanlar, “Kudüs’ün özgürlüğü ümmetin özgürlüğüdür” pankartı açıp, İsrail ve Amerika aleyhine sloganlar atarak, Saraçhane’deki itfaiye parkına yürüdü. Burada yapılan konuşmalarda, Filistin halkına en çok bugün sahip çıkılması gerektiği kaydedilerek, bütün Müslümanlara “kenetlenme ve Kudüs için ayağa kalkma” çağrısı yapıldı.

İsrail’e karşı suç 5-)

2 Ağustos 2013: Kudüs Günü Platformu öncülüğündeki sivil toplum kuruluşları, Mısır’da hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Dünya Kudüs Günü münasebetiyle Kudüs Günü Platformu öncülüğünde sivil toplum kuruluşları, Cuma namazı sonrası Fatih Camii’nde bir araya geldi. Burada Mısır’da hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılan grup, daha sonra “Kudüs Günü İslamın Diriliş Günüdür” pankartı ve “Mısır Direnişi Onurumuzdur” dövizleri açarak, “Siyonist elçilik kapatılsın”, “Katil İsrail iş birlikçi ABD” sloganları atarak yürüyüşe geçti. Grup, Fevzipaşa Caddesi’ni tek yönlü trafiğe kapatarak, Saraçhane Parkı’na yürüdü.

İsrail’e karşı suç 6-)

9 Ekim 2013: İHH, Mavi Marmara davasının, sorumlularının cezalandırılarak bir an önce sonuca ulaştırılması ve Mescid-i Aksa’nın ibadete açılması için eylem yaptı. İsrail’in Ankara Büyükelçiliği konutu önünde toplanan İHH üyeleri, tekbir getirerek İsrail aleyhine slogan attı.

Kenan Kıran’ın haberinde “Paralelcilerin” İsrail’in “güvenliği” için neler yaptığına dair ayrıntılar var.

“Yalanlama” için en küçük bir fırsatı sektirmemeye gayret gösteren “Paralel Mevkute”ler Kenan Kıran’ın haberi karşısında derin sessizliğe bürünmüş durumda.

“Doksana takmak” dedikleri böyle bir şey!..

Haber Müdürümüz Kenan Kıran ve Haber Merkezi’mizdeki diğer kardeşlerimi tebrik ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Serdar Arseven Arşivi