Mustafa Çelik

Mustafa Çelik

İslâm coğrafyasında Hıristiyan teröristlerin katliamları/2

İslâm coğrafyasında Hıristiyan teröristlerin katliamları/2

islâm coğrafyasında ortaya çıkmış olan her bir terör örgütü, Hıristiyan teröristlerin terörist devleti Amerika için bir ekmek kapısıdır. Hıristiyan teröristler için de bir sermayedir. Hiçbir zaman bitmesini, ortadan kalkmasını istemezler.

İslâm coğrafyasını kan gölüne çeviren Hıristiyan teröristlerdir. Bakınız Suriye’deki Firavun’a ve ailesine kimyasal silahları veren Hıristiyan teröristlerdir. Irak’ta Halepçe’de binlerce Kürd’ü imha eden Irak Firavunu’na ve ailesine kimyasal silahları veren Hıristiyan teröristlerin terörist devleti Amerika’dır. İslâm coğrafyasındaki bombalar, mayınlar ve kimyasal silahlar, Hıristiyan teröristlere aittir. İslâm coğrafyasını Hıristiyan teröristlerin bombalarından, mayınlarından, kimyasal silahlarından arındırmak, mü’minler için farz-ı ayn olan bir ibadettir.

Hıristiyan teröristlerin devleti Amerika’yı terörist devlet ilan etmeyenlerden insanlığa her hangi bir hayır gelmez. İnsanlığa faydalı ve hayırlı olmanın asgari şartlarından birisi de, Amerika’yı Hıristiyan teröristlerin terörist devleti ilan etmektir. 

İslâm coğrafyasında yaşayan Müslümanlar olarak güne Hıristiyan teröristlerin katliamlarıyla uyanıyoruz. İsrail, Hıristiyan teröristlerin İslâm coğrafyasının kalbine sapladığı bir hançerdir. Sapladığı günden bu yana kan akmaya devam ediyor. İçinde kan olan her yanımızın çöktüğü bir dönemdeyiz. Bilindiği gibi, Küresel katil Amerika’da İkiz kuleler bombalandı. Amerikalılar çoğu Hıristiyan olan vatandaşlarını kaybetti. Sonrasında ne oldu tüm Avrupa Hıristiyan devletleri Amerika’nın Afganistan ve Irak’taki işgallerini ve milyona varan sivil katliamlarını haklı gördü. Üstelik her türlü imkânlarını seferber ettiler. Müslüman ülkelerden ses çıkmadı. Hatta şeytan Amerika’nın terörist ilan ettiği gruplarla hiçbir alakalarının olmadığını ispatlamak adına Amerika’nın kurdurduğu ve tek ağababası olduğu Nato ve Birleşmiş Milletler aracılığı ile kararlar alıp, Nato’ya asker gönderip İslâm coğrafyasını birlikte işgal ettiler. Hıristiyan teröristleri terörist devleti Amerika tarafından oluşturulan algı ve kamuoyunu görüyor musunuz? Birkaç yüz Hıristiyanın yaptıkları zulme karşılık öldürülmesi üzerine kocaman devletler işgal edilip vatandaşları öldürülüyor ve hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Batı yeniden oluşuyor. Batının yeniden oluşumu, Hıristiyan teröristlerin katliamlarıyla gerçekleşiyor.Bakınız Kur’ân bu Hıristiyan teröristlerle olan ilişkimizin nasıl olması gerektiğini tarif ediyor ve onları nasıl anlatıyor.

 “Ey iman edenler! Kendi dışınızdakileri sırdaş edinmeyin. Çünkü onlar size fenalık etmekten asla geri durmazlar, hep sıkıntıya düşmenizi isterler. Gerçekten, kin ve düşmanlıkları ağızlarından (dökülen sözlerinden) belli olmaktadır. Kalplerinde sakladıkları (düşmanlıkları) ise daha büyüktür. Eğer düşünüp anlıyorsanız, âyetlerimizi size açıklamış bulunuyoruz. İşte siz öyle kimselersiniz ki, onlar sizi sevmedikleri halde siz onları seversiniz. Siz, bütün kitaplara inanırsınız; onlar ise, sizinle karşılaştıklarında “inandık” derler. Kendi başlarına kaldıklarında da, size olan kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar...” (Âl-i İmran Sûresi/118-119)

Hıristiyan teröristler, kinlerini kendilerine Rab, keyiflerini de kendilerine din edinmişlerdir. İslâm coğrafyasında yıkmak, yakmak, parçalamak, Hıristiyan teröristlerin en belirgin vasıfları olmuştur. İslâm coğrafyasını Hıristiyan teröristlerden arındırmak, Kur’ân’a iman etmiş olmanın gereğidir.

İslâm coğrafyasında insanın değerini düşüren, insanı değersiz hale getiren Hıristiyan teröristlerin terörist devletleri Amerika’dır, Amerika’nın politikalarıdır. Dolayısıyla İslâm coğrafyasında yaşayan Araplar, Türkler, Kürtler, Çerkezler, Lazlar, Boşnaklar hâsıl-ı kelam mağdur ve mazlum bütün ırklar, kabileler, aşiretler Amerikan düşmanlığı hususunda birleşmedikçe, Amerika’nın İslâm coğrafyasındaki hegemonyasını kırmak için yardımlaşıp birlikte direnmedikçe hiç kimsenin ayağı yer etmez, hiç kimse yarınından emin olamaz. Çare Amerika’yı avaneleriyle birlikte İslâm coğrafyasında çıkarmak için birleşmek, yardımlaşmak ve topluca direnmektir.  Müslüman olarak Kur’ân’a iman etmiş olanlar, Kur’ân’ın ruhunu ve maksadını anlamış olanlar, Hıristiyan teröristlerin terörist devletleri Amerika karşısında tek cephe olup direnmek hususunda değil bir saniye bir salise kadar bile geri durmazlar. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Çelik Arşivi