Asım Yenihaber

Asım Yenihaber

Dirisi Kandilli Bakmayanlar!

Dirisi Kandilli Bakmayanlar!

Bugün bayram… Dinimizin bayram emrine uyacağız, vecibelerimizi yerine getireceğiz elbette. Bayram sevincini hissedebilecek miyiz peki? 

Bu sorunun cevabı âşikar… Âlem-i İslâm, ükemiz, coğrafyamız kan ağlıyor… Düşman çok kavi, bundan şüphe yok. İçeride büyütülen düşmanlıklar ondan daha kavî ve zehirleyici..

Aradım taradım, bayram sevincine vesile olabilecek tek haber bulabildim. İki “bakmayan”ın istifası… 

Aslında onlar hiç o listede yer almamalıydılar…

Anayasa’nın bir hükmü ancak bu kadar kötüye kullanılabilir. 

Bunların vekil olma ehliyeti olmadığı gibi, bakan olma liyakati de yok elbette. 

Benim bayram sevincime vesile olacaklarını bilselerdi, istifa etmezlerdi! Çünkü bunlar milletin hayrına hiçbir şeyi tasvib etmezler, halkın memnuniyet duyacağı hiç bir şeyi yapmazlar. 

Onların işaret aldıkları, boyun eğdikleri, yalakalık ettikleri yerler belli. Onların beyaza siyah demesi bunların da öyle söylemesini gerektirir. Yakışmadıkları makamları bir süreliğine de olsa işgal ettiler, bir bakanın ne olmaması gerektiğini ispat ettiler, milli ve yerli olmanın önemini bize bir daha tecrübeyle gösterdiler. 

Evet! Türkiye var olacaksa, bu hıyanet merkezlerinden işaret alan, “talimatlanan” vicdansızlara fırsat vermemek zorunda. 

Seçim kampanyası boyunca ezilmiş edebiyatı yapanların, barış nutku atanların, demokrasi şampiyonluğuna soyunanların, Türkiyelilik tafrası satanların kısa sürede foyaları döküldü, mahiyetleri anlaşıldı. 

Devlet’in terörle mücadelesinde bunlar terör örgütünün yanında olduklarını apaçık ortaya koydular. Şerefsiz bir teröristin öldürülmesi üzerine mesajlar yayınladılar…

Biz bunların ne mal olduklarını evvelden beri biliyorduk. Bazıları bunların tatlı sözlerine kandı, inşaallah önümüzdeki seçimde aynı hataya düşmezler. 

Hani Kurban Bayramı günlerindeyiz ya…

Geçen sene bu zamanlar, elbette miladi takvime göre on gün sonra, meşhur “Kobani katliamı” emrini veren sahte Selahattin, pencereden atılıp vahşice öldürülmesine, öldükten sonra üzerinden geçilip hunharca çiğnenmesine sebep olduğu Yasin Börü’nün ailesini ziyaret edip affını talep edecek mi bakalım? 

Bunun olmayacağını biliyoruz. Çünkü teröristlerin öldürdükleri Kürt olsun, Türk olsun ölümü haketmiştir ona göre; çocuk da olsa fark etmez. 

Ayrıca bunların kitabında Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı yok. Bunların zerdüşti bayramları var. Nevruzu da o niyetle kutluyorlar. 

Yasin Börü, bu millet için kurban edildi…O masumun kanı ve nice mazlumların ahı bunları tökezletecek. Duvara toslayacak. Bakmayanlar bakar hale gelecekler. 

Sadece şuna üzülüyoruz: Bunlar kuyrukları sıkışınca Avrupa’ya ABD’ye efendilerinin yanına gidecekler ve orada Türkiye’nin vekili, bakanı sıfatıyla tafra satacaklar. Keşke onlara bu fırsat verilmeseydi. 

Okuyucularımın, milletimizin ve âlem-i İslam’ın Kurban Bayramı’nı can ü gönülden tebrik ediyorum… Allahım, bizi bayram sevinci yaşayacağımız bayramlara eriştir!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Asım Yenihaber Arşivi