Namaz kılanı at, 'gay'i koru!

Deniz Kuvvetleri'nde patlak veren gay skandalının akıllara getirdiği...

Deniz Kuvvetleri’nde patlak veren “gay tayfa” skandalı, akıllara ordudan atılan mütedeyyin insanların durumunu getirdi.

DENİZ'DEKİ GAY SKANDALI İÇİN TIKLAYIN

Vakit gazetesinin ortaya çıkardığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Deniz Harp Okulu'nda bir grup öğrenci arasındaki cinsel sapkınlıklar olayı ortalığı karıştırdı. “Gay tayfa” olarak adlandırılan öğrenciler hakkında herhangi bir yasal işlemin yapılmaması kamuoyunun büyük tepkisini çekti.

Sırf namaz kıldı diye, eşi başörtüsü taktığı gerekçesiyle vatanına ve milletine bağlı subaylar TSK’dan atılıyor. Gay skandalı, ordudaki çifte standardı bir kez daha gözler önüne serdi.

Kışlalarda yapılan aramalarda seccadeye bile ‘suç aleti’ muamelesi yapılırken, bilgisayarlarında çarpık ilişkinin görüntüleri çıkan Harp Okulu öğrencileri hakkında hiçbir işlem yapılmaması, soru işaretlerine yol açtı.

‘BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİN’ FELSEFESİ!

Ergenekoncuların cirit attığı Deniz Kuvvetleri’ndeki “gay tayfa” korunadursun, yine Genelkurmay Adli Müşaviri Tuğgeneral Hıfzı Çubuklu’nun da evli bir bayanla yasak aşkı ortaya çıkan Askerî Hakim Zekeriya Duran'ın, istifasını engellediği ortaya çıkmıştı. Yarbay Duran'ın görüntüleri internet sitelerinde yayınlandıktan sonra istifa dilekçesini Çubuklu'ya sunduğu Çubuklu'nun ise “Sen kal bizim için önemlisin, bunlar unutulur” dediği iddia edilmişti.

Şimdi kamuoyu masum insanları TSK’dan atanların, “gay tayfa” hakkında nasıl bir işlem yapacağını merak ediyor.

'GAY'İN DERDİ EKŞİ SÖZLÜK'Ü GERDİ



Bu arada Vakit'te yayınlanan ve ses kaydı yarın Habervaktim'de yer alacak olan gay skandalı haberi, bazı kesimleri rahatsız etti. 

Ekşi Sözlük kanalıyla Vakit ile Habervaktim'e yönelik saldırıya geçtiler. Gay haberinden dolayı Ekşi Sözlük sitesinde hakaret yağdırdılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri