Maskesi işte böyle düştü!

Son günlerde patronu Aydın Doğan’ı savunmak adına hükümete ve başbakana mesnetsiz suçlamalar yönelten Ahmet Hakan’ın kaleminden dökülenlere inanmadığı ortaya çıktı. Başbakanın “Aydın Doğan’ın kalemşorları” ifadesine büyük

Bebek Balıkçısı vakasının taraflarından Suna Vidinli'nin yaptığı açıklama, Ahmet Hakan'ı bir hayli çileden çıkartacak cinsten.

HAKAN'IN MASKESİNİ DÜŞÜREN AÇIKLAMA
Geçtiğimiz hafta yabancı misafirlerimle Bebek Balıkçısı’nda yemekteydim. Yan masamda Hürriyet gazetesi yazarları Ahmet Hakan ve Yalçın Doğan yüksek sesle, hararetli bir şekilde patronları Aydın Doğan’ın açıklamalarını inandırıcı ve ikna edici bulmadıklarını dile getiriyorlardı.

Ahmet Hakan’ınn söz konusu akşamla ilgili açıklamalarını son derece çaresiz ve talihsiz bulduğumu ifade etmek isterim. ‘Suna Vidinli bizim masaya kulağını dayamaya çalışıyordu ama önemsemedik’ ifadesi gerçekleri yansıtmamaktadır.

Ahmet Hakan o kadar hararetli bir şekilde konuşmaya kendini kaptırmıştı ki söylediklerinin etrafında rahatlıkla duyulduğunu fark etmemişti. Fark ettiğinde de gayet önemseyerek masalarını derhal değiştirdiler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen ile hiçbir şekilde tanışıklığım veya temasım olmamıştır. Burada etiksel olarak tartışılması gereken de zaten ben değilim. Halka açık bir yerde yüksek sesle yapılan bir konuşmayı duyduğum için kimseye hesap verecek veya üzüntü duyacak değilim. Kişisel haklarımın ihlali halinde yasal haklarımı kullanacağım. Ahmet Hakan beni kamuoyunun takdirine sunmak yerine bir gazeteci olarak Bebek Balıkçısı’ndaki sohbetinde neden Hürriyet’teki sütunundakilerin aksini savunduğunu kamuoyuna açıklasın.” Suna Vidinli

AHMET HAKAN COŞKUN'LA İLGİLİ HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Habervaktim.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri