Kültür Merkezi Değil PKK Üssü

Nusaybin Belediyesi’ne ait Mitanni Kültür Merkezi terör örgütlerinin etkinliğine ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Asker katili PKK’lı terörist de o merkezde anıldı.

PKK militanı Zilan kod adlı Zeynep Kınacı, Nusaybin’de PKK’ya yakınlığıyla bilinen DEM-GENÇ Kadın Meclisi’nin düzenlediği etkinlikte anıldı. Mitanni Kültür Merkezi Sarya Gösteri Salonu’nda gerçekleşen anmaya, HDP ve DBP’lilerin yanı sıra çok sayıda PKK sempatizanı katıldı. 

SAYGI DURUŞU VE PKK MARŞI!

PKK militanı Zilan kod adlı Zeynep Kınacı ve ölen tüm PKK’lılar için saygı duruşunda bulunulan çirkin etkinlikte, PKK marşları söylendi. Kınacı’nın hayatını anlatan sinevizyon gösterisinin yapıldığı anmada konuşan Nusaybin Belediye Eşbaşkanı Sara Kaya, Zeynep Kınacı’nın Kürt kadınının özgürlük ve direniş sembolü olduğunu söyledi.  


PKK ÜSSÜ GİBİ ÇALIŞIYOR

Daha önce de yüzlerce PKK etkinliğine ev sahipliği yapan Nusaybin Belediyesi’ne ait Mitanni Kültür Merkezi, oldukça görkemli bir yapıya sahip. Halkın vergileriyle inşa edilen belediyeye ait sözde kültür merkezi, tüm bölücü ve yasa dışı etkinliklerin merkezi gibi çalışıyor. 

8 ASKERİMİZİ ŞEHİT ETMİŞTİ

Örgütün dağ kadrosunda birçok kanlı eylemde parmağı bulunan Zeynep Kınacı, 30 Haziran 1996’da Tunceli’de düzenlenen bayrak töreni sırasında askerlerin arasına karışarak kendisini havaya uçurdu ve 8 askerimizi şehit etti. Örgütün ilk intihar bombacısı sayılan Zeynep Kınacı, PKK yandaşlarınca ‘özgürlük ve direniş sembolü’ olarak nitelendiriliyor. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri