Erdoğan Muhtarlara Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladığı muhtarlara hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Birileri Türkiye'yi içine kapatmaya çalışsa da biz hedeflerimiz doğrultusunda yürümeye devam ediyoruz. Milletimizi bölemeyecekler, ülkemizi parçalayamayacaklar. Minarelerden günde beş defa okunan ezanları susturamayacaklar. Türkiye sadece bir ülkenin adı değildir. Türkiye aynı zamanda yüz milyonlarca mağdur için umudun adıdır.

Erdoğan kendisini duygulandıran mesajı açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 bin öğretmenin atama töreninde konuştu. Öğretmenlere "Batı'ya gelme telaşında olmayın" mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini duygulandıran mesajı açıkladı. Erdoğan, şunları söyledi:"Dün bana özel mesaj geçmiş iki özel harekatçı. 'Yürü uzun adam, arkandayız' diye. Çok duygulandım. İkisinin elinde Türk bayrağı, ellerinde silahlarıyla arkada duvarda da o yazı. Onlar orada şehit olmaya inanmışlar."İşte o fotoğraf: Video: Erdoğan'ı duygulandıran fotoğraf

Türkiye terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecek. Karşımıza hangi piyonu çıkarırlarsa çıkarsınlar bizim tarihimizden aldığımız gücümüz var. Eğer mesele sadece teknoloji olsaydı, Çanakkale Savaşı farklı sonuçlanırdı. Afganistan farklı sonuçlanırdı. Biz, karşımızdakilerin ve onların arkasındakilerin cesametine değil, kendi doğrularımıza kendi vicdanımıza bakacağız, böyle yürüyeceğiz.

PYD, YPG terör örgütü değil diyorlar. Bal gibi de terör örgütü. PKK nasıl terör örgütüyse, onlar da terör örgütü. Bu ifadeyi kullananlar, bu terör örgütlerinin avukatı konumundalar. Hele hele bunlar ana muhalefet partisinin mensubu olunca, durum çok farklı bir yere gidiyor. PKK ile YPG'nin bir farkı var mı? Bütün yazılı kayıtları bizim elimizde.

ABD yetkilileri, 'PYD terör örgütü değil' diyor.Ey Amerika, size kaç kere söyledim. Siz bizimle beraber misiniz, yoksa bu terör örgütü PYD, YPG ile mi berabersiniz? Bize ne PYD'yi, YPG'yi tanıtabilirsiniz, biz hepsini iyi tanıyoruz. DAEŞ'i de iyi biliriz. Ama siz tanıyamadığınız için bölge kan gölüne döndü. Defalarca söylememize rağmen karşımızda susuyorlar ama gıyaben biz böyle düşünüyoruz diyorlar. Siyasetin gücünü ihmal etmedik, bundan sonra da ihmal etmeyeceğiz. Ama asıl olan nedir biliyor musunuz? "Galip olan sadece Allah'tır". Bunu bileceğiz. Bugün verdiğimiz mücadele Habil ile Kabil'den beri verilen mücadeledir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri