Ankara bombasına dair öfkeli sorular

Ahmet Hakan, Ankara'daki terör eylemiyle ilgili "öfkeli sorular" yöneltti.

Hürriyet'teki yazısında Ahmet Hakan, "Ankara bombasına dair öfkeli sorularım var" deyip, şu soruları sıraladı:

"-Yapanları lanetleniyorum lanetlemesine de... Sormadan da edemiyorum: Nasıl bu kadar kolay vurabiliyorlar.

*

-Teröristlerin kan içiciliğine ve canavarlığına işaret ediyorum etmesine de... Sormadan da edemiyorum: Dikkatler artmışken, olağanüstü önlemler alınmışken, istihbarat alarma geçmişken, güvenlik zirveleri toplanmışken... Nasıl oluyor da bu kadar kısa bir süre içinde başkentin göbeği ikinci kez vurulabiliyor?

*

-Saldırıyı yapan alçaklara yönelik öfkem büyük, büyük olmasına da... Sormadan da edemiyorum: Amerikan Elçiliği kendi vatandaşlarını “Ankara’da her an patlama olabilir” diye uyarmışken... Nasıl oluyor da saldırı gerçekleşebiliyor.

*

-Masum insanları katleden gözü dönmüş vahşilere sonsuz lanetlerimi gönderiyorum göndermesine de... Sormadan da edemiyorum: Bu saldırıdan sonra da herhangi bir yetkili istifayı düşünmeyecek mi?

*

-Kandan beslenen yamyamlara karşı içimde biriken kin ve nefret taşıyor taşmasına da... Sormadan da edemiyorum: Her zaman olduğu gibi yine “kınıyoruz”, “sabrımız taşıyor”, “lanetliyoruz” türü çıkışlar mı duyacağız?

*

-Teröre karşı duyarlılığım her zamankinden daha da fazlalaşıyor fazlalaşmasına da... Sormadan edemiyorum: Bu katliamın hesabını soracak ya da verecek birileri çıkacak mı?

*

-Kızılay’ın göbeğinde bomba patlatacak denli gözü dönmüş alçaklara söyleyecek söz bulamıyorum bulamamasına da... Sormadan da edemiyorum: Bu ülke nasıl oldu da bir sürü terör örgütünün ve intihar bombacısının cirit attığı bir ülke haline geldi?

*

-Katledilen her yurttaş için içim yanıyor yanmasına da... Sormadan edemiyorum: Biz bu saldırıyı kaç günde unutacağız?"

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri